Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vBET absence zaměstnanců na 2 pracovní dny

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Default vBET absence zaměstnanců na 2 pracovní dny

Ahoj

Po ming v nejlepším zájmu našich zákazníků Rád bych oficiálně oznámit, že vBET suport tým bude chybějící v 8-11 červenec. Jedná se o 2 pracovní dny + 2 dny víkend. Prosím, nemají v plánu žádné aktualizace v této době - budeme se moci, které vám pomohou v případě některých problémů.

Chtěl bych, aby se omlouvám za takové situace, která se stane poprvé v vBET historie. Vím, že to by nemělo nikdy dojít, ale Kamil již měl v plánu a placené dovolené dříve, než on připojte se k nám a byl jsem plánuji dovolenou mít na paměti, že se budu muset nahradit. Ve zkratce řečeno: jsem scrued a já se opravdu omlouvám se za to. Jako omluvu dáme další 1 měsíc zdarma aktualizace pro všechny naše zákazníky.

Dnes jsem se blízko, jak mnoho otázek, jak budu moci ještě před dovolenou. Zbytek se bude zabývat Kamil - on bude na fóru od pondělka. Budu na moři, takže nebudu mít možnost vůbec zvládnout jakoukoli otázku - Prosím tě, já hodin. Pište na forum, tak Kamil budou schopni pomoci.

Pro všechny naše zákazníky: Ještě jednou moc líto a doufám, že 1 měsíc aktualizací bonus zdarma se budete cítit, že jsme na vás záleží.
    Pro všechny mé přátele: Držte mi skvěle!

Na zdraví
    Michal

PS.
    Dám additinal 1 měsíc aktualizuje po návratu. Já se vrátil z moře 19.července. Nebojte se připomenout mě, jestli neuvidíte další měsíc po 20. století.
    Naposledy upravil vBET; 07-07-10 na 11:30.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Naše forum je opět v provozu.
    Jsem sama teď, ale budu se snažit pomoci všem!

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Hezký výlet

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

Já jen chci, abys věděl, že jsem zase zpátky Slyšel jsem, že tam byl nějaký problém týkající se serveru, ale to bylo vyřešeno Kamil. Budu reagovat na všechny hodin a příspěvky, které vyžadují moji podporu, krátce po manipulaci s několika obchodních věcí, na mě čeká po dovolené - to brzy.

Výlet byl nádherný a ještě - dobré být zpátky
    Naposledy upravil vBET; 22-07-10 na 07:41.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •