Ahoj
Po ming v nejlepším zájmu našich zákazníků Rád bych oficiálně oznámit, že vBET suport tým bude chybějící v 8-11 červenec. Jedná se o 2 pracovní dny + 2 dny víkend. Prosím, nemají v plánu žádné aktualizace v této době - budeme se moci, které vám pomohou v případě některých problémů.
Chtěl bych, aby se omlouvám za takové situace, která se stane poprvé v vBET historie. Vím, že to by nemělo nikdy dojít, ale Kamil již měl v plánu a placené dovolené dříve, než on připojte se k nám a byl jsem plánuji dovolenou mít na paměti, že se budu muset nahradit. Ve zkratce řečeno: jsem scrued a já se opravdu omlouvám se za to. Jako omluvu dáme další 1 měsíc zdarma aktualizace pro všechny naše zákazníky.
Dnes jsem se blízko, jak mnoho otázek, jak budu moci ještě před dovolenou. Zbytek se bude zabývat Kamil - on bude na fóru od pondělka. Budu na moři, takže nebudu mít možnost vůbec zvládnout jakoukoli otázku - Prosím tě, já hodin. Pište na forum, tak Kamil budou schopni pomoci.
Pro všechny naše zákazníky: Ještě jednou moc líto a doufám, že 1 měsíc aktualizací bonus zdarma se budete cítit, že jsme na vás záleží.
Pro všechny mé přátele: Držte mi skvěle!
Na zdraví
Michal
PS.
Dám additinal 1 měsíc aktualizuje po návratu. Já se vrátil z moře 19.července. Nebojte se připomenout mě, jestli neuvidíte další měsíc po 20. století.

Odpověď s citací