Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Instalace udržuje opačném případě!

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Default Instalace udržuje opačném případě!

Snažil jsem se nainstalovat tuto aplikaci Firefox. Instalace by se dokonce začít.

Přešel jsem na Internet Explorer a mod od instalace.
    To běželo bar v horní obrazovku.
    Pak se v dolní části okna prohlížeče, se modrá bar začal smršťování zprava doleva. Po asi hodinu a 20 minut, bar přestal pohybovat a nehýbal se znovu.

Nic se ukáže, jak nainstalován plugin části.
    Žádné AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> vB Enterprise Překladatel v mé možnosti.

Používám phpBB 4.0.4
    na 2x Xeon 1.60GHZ s kmitočtem FSB 1066 MHz a
    8 GB v paměti RAM
    73 GB SCSI 300 10,000 RPM disk

Jedná se o velmi rušné deska s více než 1,2 milionu pracovních míst a 150 tisíc členů.

Prosím poraďte,

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Omlouváme se, ale nevím, moc o tom, co se děje.

vše, co potřebujete udělat, je popsáno v readme.html v vBET do-not-upload složky.

1. ulpoad všechny soubory ze složky, nahrát do adresáře forum_root
    2. Přejít na admincp -> Zásuvné moduly a produkty, a přidá vBET xml soubor z Do-Not-upload složky
    3. vhodné integrace je popsáno v souboru readme.html

Code:
    It ran a bar across the top of my screen.
    Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
    Jak se vám spustit tuto instalaci? Prosím, vložte zde adresu URL fórum.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

forums.sawomatang.com

Datum registrace
    05. 2010

Máme tento problém poprvé. Možná, že váš server je velmi nabitý.
    Takže navrhuji toto řešení:

Za prvé: zkuste vypnout fórum. Přejít na admincp -> Nastavení -> Volby -> Změňte svůj vBulletin a vypínání a zvolte ne.
    Pokud toto fórum bude zakázán, zkuste přeinstalovat vBET (import XML souboru)
    Poté, které Vám umožní forum znovu.

Pokud to nebude fungovat.
    Za druhé: Možná, že v rozporu s jinými mod? Měli byste vypnout jiné mody a instalace vBET. Poté se můžete obrátit na mods znovu.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Fórum bylo zakázáno poprvé.

Nemám žádné jiné mody nainstalován, takže tam, tam nikdo zakázat.

Fórum klesla téměř 1 1 / 2 hodiny při instalaci běžela a nikdy dokončena.

Jaký je časový rámec, že by měl instalovat to na fóru s 1,2 miliony pracovních míst?

Má to něco do databáze, nebo jen nahradit soubory v adresáři fórum?

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Musím zkontrolovat, co je špatně.
    Takže potřebuji přístup ke svému fórum admincp a FTP. Prosím, pošlete tento přístup se mi PM. Pokusím se to napravit.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Myslíte si, stačí omezený přístup k admincp pluginy části nebo celé admin přístup k celému admincp?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal tbl33 View Post
    Jaký je časový rámec, že by měl instalovat to na fóru s 1,2 miliony pracovních míst?
    Není tam žádný časový rámec - instalace trvá jen několik sekund. A počet pracovních míst nemají co dělat, protože překlady se provádí, když uživatel navštíví vaše stránky přeloženy do vazby. Instalace jen přidává pluginy, fráze, šablony a cache tabulky.

Takže prosím, daňčí návod Kamil - pojďme zjistit, co se děje tam. Také prosím, na vědomí, že instalace je provedena na vBulletin. Pokud tedy potvrdit, že stále není-li pak s největší pravděpodobností budete muset zeptat vBulletin týmu pro podporu - vBET soubor s produktem je správné - žádná chyba se stane. Takže pokud instalace prostě nechtějí dokončit pak asi něco není v pořádku s vaším vBulletin. Ale nejprve - dejte nám prosím zkontrolovat.

Prosím PM mě plný admin přístup - můžete odstranit poté, co jsme skončit. Já opravdu nevím, to bude nutné, ale pokud se bude muset kontrolovat něco, co pak to bude mnohem rychleji než se opět ptát, protože není dostatek oprávnění. Také pošlete ho FTP přístup budeme moci ověřit, že vBET soubory byly nahrané na serveru.

Také si můžete z jednoduchý test a pokuste se importovat soubor s produktem pro jiné mod pouze zkontrolovat to bude fungovat.
    Naposledy upravil vBET; 05-07-10 na 23:09.

Nováček
    Datum registrace
    07. 2010

Stále ještě čeká na příležitost používat software, na které jsem již zaplatil. :-(

Datum registrace
    05. 2010

Snažil jsem se přihlásit do svého admicp, ale nemohl jsem. Může potvrdit své heslo?

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •