Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: vbSEO 3,5 Gold a vBET

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Default vbSEO 3,5 Gold a vBET

Michal,

Máte ponětí, zda existují nějaké zásadní změny se vbSEO 3,5 Gold vs RC3 a kompatibilita s vbSEO o tom pochybuji, ale potřebují k tomu, abychom se nedostala do problémů při upgradu.

Vidím, že jste stále běží 3.3.2 vbSEO, budete to upgrade?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Ano, jsme stále běží vBSEO 3.3.2 pro jistotu o našem fóru stability. Budeme testovat nové verze vBSEO brzy. Jen jsem si to jako úkol (a některé další), pro náš nový zaměstnanec si být jisti, že budou schopni poskytnout našim zákazníkům podporu na nejvyšší úrovni.
    Jsme stále v průběhu výběrového řízení, takže prosím trpělivost.

Možná, že někteří naši uživatelé již podívat na skutečné, nebo test forum, a chcete sdílet s výsledky?

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Dobrý den. Ano, jsme stále běží vBSEO 3.3.2 pro jistotu o našem fóru stability. Budeme testovat nové verze vBSEO brzy. Jen jsem si to jako úkol (a některé další), pro náš nový zaměstnanec si být jisti, že budou schopni poskytnout našim zákazníkům podporu na nejvyšší úrovni.
    Jsme stále v průběhu výběrového řízení, takže prosím trpělivost.

Možná, že někteří naši uživatelé již podívat na skutečné, nebo test forum, a chcete sdílet s výsledky?
    Já používám 3.5 RC3, a to funguje skvěle. Budu přehazovat na zlatém provedení tohoto týdne a dáme vám vědět.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •