Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 15 z 15

Závit: Problémy s vBet (vBadvanced / prázdné stránky)

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Úvodní stránka Tlumočník = OK
    cardshare.tv / TL /

Avšak / forum ukáže jako toto:
    cardshare.tv / TL / forum /

Já bych raději Zobrazit jako:
    cardshare.tv / forum / TL /

Ale já jsem cant Zdá se, že vymyslet, jak to udělat bez porušení něco.

Také při zobrazení příspěvku je odstraněno / forum / úplně.

např. cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

a to způsobuje některé obrázky nezobrazují správně.

Pokud jste mi mohl pomoct napravit to by bylo moc líbí.

Všiml jsem si říkal něco o tom, modifiying první 2 pravidla ... Příklad?

Díky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

OK, takže - máte špatnou konfiguraci.

Prosím nastavte správně hlavní možnosti. Set forum Directory, prázdné domény (tam je psáno používat pouze v případě subdomény jsou použity), nastavit odpovídající pravidla pro htaccess v adresáři fóra (které jste například zde.: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Máte-li problémy odeslat aktuální. htacces obsah a já vám dám opravit jeden).

Tak tohle je začátek - aby forum překlady práci správně. Když to je v POŘÁDKU v celé řadě, pak začít s integrací dalších částí - jako jsou stránky mimo fórum, které jsou podporovány vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html#post54

Nebo vbadvanced integrace. Zde je odkaz na vbadvanced dynamický: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Všimněte si, že ne všechny výrobky vbadvanced integrace je podporována právě teď - tak prosím konkrétně.

Prosím, první část, než ostatní. Nebudete mít pracovat jiným způsobem. Základem je: fórum překladu pracuje. Pak jste připraveni na integraci dalších částí.

Jsme zde pro Vás Zeptejte se, aby aktuální stav a tak dále. Pokud máte pocit, že lépe, že někdo udělá za vás - vybíhat Koupit http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php a my to za vás. Než začnete přemýšlet o tom, že buing - prosím jen ladem PŘESNĚ všechny pokyny - uděláme to stejné, pokud si koupíte aktualizaci služby, budeme jen ladem ruční ...

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Koupil jsem si upgrade a doufám, že slyším od vás brzy.

Zkoušel jsem nastavení / forum a odstranění domény a zkoušel řadu dalších nastavení, to však způsobilo vlákna, když překládal pro návrat na domovskou stránku.

Předpokládám, že je to dáno / root. Htaccess a / forum. Htaccess

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal contemptx View Post
    Koupil jsem si upgrade a doufám, že slyším od vás brzy.

Zkoušel jsem nastavení / forum a odstranění domény a zkoušel řadu dalších nastavení, to však způsobilo vlákna, když překládal pro návrat na domovskou stránku.

Předpokládám, že je to dáno / root. Htaccess a / forum. Htaccess
    Máme tu jeden upgrade služby bez odezvy s přístupovými údaji - pošleme mail s zbývající. Pokud je vaše odpověď, prosím Nemůžeme se aktualizovat bez přístupu

Datum registrace
    10. 2009

Vyřešeno Jednou z otázek, našel se vBAdvanced integrace CMPS - také vyřešil a řešení bude součástí příští verze - tak to bude fungovat beze změny.

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •