se zobrazí pouze prázdná stránka, když vidím některé z přeložených RSS, nějaké nápady, proč?
díky.
se zobrazí pouze prázdná stránka, když vidím některé z přeložených RSS, nějaké nápady, proč?
díky.
Jaký typ RSS jsi testování - pošlete plné URL. Má se to stane i na originální RSS nebo jen na překládal jeden?
Jen si RSS, normální RSS je v pořádku, máte moje forum URL, můžete si vyzkoušet tam.
OK - já to vidím na forum. Bohužel nejsme schopni reprodukovat na našem fóru.
Bylo by lepší, kdybychom získat přístup k fóru a zkontrolovat - může to být například i zkušební / copy - to stačí, aby se choval stejně. Bez reprodukci problému nemůžeme na tom pracovat. Můžete mi prosím PM mě přístupové údaje k FTP a správce CP? Jak jsem napsal, to může být nějaký test stupně - I stačí chování, nikoliv obsah. Nebo alespoň Máte nějaké chybové protokoly o RSS? ...
Jak si můžete prohlédnout zde a na tomto fóru RSS je v pořádku. V našem testu fóra také. V tuto chvíli jste jediný, kdo má problém a vaše fórum je jediné místo, kde můžeme zkontrolovat.
Jsem jediný admin na můj blog, prosím dejte mi instrukce k řešení problémů.
Obávám se, že je to příliš komplikované a vyžaduje zásah - musíme najít příčinu problému. Bych byl schopen dát rychlou opravu pokyny, kdybych věděl, co se děje tam a být schopen reprodukovat na mé straně. Bez znalosti, kde je chyba je, že jsme prostě nemají ponětí o tom, jak, co a to opravit (to může být způsobeno konfliktem nějakým jiným mod, špatné nastavení ...). Bez možnosti reprodukovat to nevíme, zda naše změny řeší problém. A vy jste jediný, kdo má problém. To je důvod, proč by bylo lepší, kdybychom měli přístup - i pro testovací forum. Jak jsem již napsal, nemám potřebu fórum obsah Potřebuju jen, že chování. Chápu, že nechcete sdílet přístup ke své skutečné forum. Máte testu například tam, kde to samé se děje?
V této chvíli nejjednodušší instrukce Prosím, otevřete soubor / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php a určit, kde kód zastaví hodnocení tím, že echo "test 1"; (A měnící se číslo pro každou ECHO) mezi řádky kódu. Pokud víte, co je binární vyhledávání použijte tento algoritmus. Hodnocení začíná ve funkci vbet_translateExternal.
Pokud si myslíte, že jste schopni určit, kde je problém, pak můžeme to udělat tímto způsobem, ale bude to trvat mnohem déle - zejména na tvé straně, co není nutné, protože máte naši podporu. Samozřejmě chápeme, že si nepřejete, aby naši plnou podporu, takže zkusme si to po svém.
Jak Dalším problémem zde Počítačová Juice - Site Spy
Zdá se, že scénář není stále CSS soubor správně a hledá na špatném místě pro obrázky ...
- Budu se snažit, co jste řekl o další otázky.
Ne - nikdy jsem napsal, nic takového. Nemám tušení, proč si dokonce myslet, že ...
Ty, kde rady pro vás, protože těch, kde nejsnáze popsat. 1. - vynecháte bod, binární vyhledávání. 2. místo - máme způsoby, jak to udělat bez výstupu mění a my jsme schopni to udělat rychle, protože víme, náš kód a mají bohaté zkušenosti s hledáním chyb nebo konflikty s jinými pluginy.
Mimochodem - vaše otázka nedává žádný krok blíž k řešení. Nabízíme Vám naši plnou podporu. Můžete přijmout to, co jste zaplatili, nebo je možné ji odmítnout. Budeme ctít vás rozhodnutí a snaží se vám pomoci iv případě, že odmítnou naši podporu. Ještě prosím, zaměřit se na otázku - Máš chuť si to udělat sami, potom prosím ladem naše rady. Chcete, abychom Vám bezpečí vašeho času, prosím, dejte nám dovnitř Vezměte prosím na vědomí, že všechny naše záměry, které vám pomohou.
Správně, a místo, činím se mohu řídit se pokyny, ano, prosím dejte mi instrukce.
Nechci, aby vám přístup, jak jste bez internetu dobré jméno, pouze lidé, které jsem umožní přístup k mému fóra mě, vBulletin a vbseo, protože mohu jim věřit.
Ty jsou nové pro mě, tak bych přednost tomu, aby návod, ne plnou podporu.
Díky.