Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 3 123 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 22

Závit: Zakázán pro porušení licence - Kreditní odkaz!

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Default Zakázán pro porušení licence - Kreditní odkaz!

V čem je problém, jak víte, jsem vám řekl váš MOD je pomalý a způsobuje mi problémy se servery, takže jsem pomocí dalších MOD na vBulletin až po vydání nové verze, to je důvod, proč není kreditní odkaz!

Prosím, znovu Můj účet napište mi na tento e-mail tento problém vyřešit co nejdříve. Jsem platící zákazník, a ani nevědí, kdy byly zakázány špatně.

Snake je moje uživatelské jméno.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

Věnujte prosím naši omluvu za všechny nepříjemnosti. My se snažila kontaktovat v mnoha podobách, ale naše zprávy byly ignorovány. Prosím, mějte na paměti, že tato otázka začala měsíci a teď si účet zablokován jen proto, že jste přestal reagovat, když se budete podezření na porušení licence. Váš účet bude vrácena, pokud bude situace jasná. Pokud jste však porušila licenci se nemáte čeho bát - budeme muset potvrdit.

Jak jsme psali dříve, než jste si zkontrolovat své vysvětlení vypnutý vBET a my jsme zjistili, že vBET se stále používá. Proti svému tvrzení, že užíváte jiné mod si stále myslí, že je vBET, který se používá na svém fóru. A myslíme si, že proto, že výstup kód vygenerovaný vBET je označeno a vidíme naši značku na výstup HTML (které jsme zálohovány v případě budoucí vyšetřování). Protože váš výrok je proti, co vidíme na forum ještě máme právo se domnívat, porušování licence. Podívat se na to musíme podívat, co se opravdu děje, že mravenec je důvod, proč chceme, aby se vás zeptat na vaše přístupové údaje správce CP. Můžete si vytvořit dočasný účet za to, nebo změna hesla k některým temp, pokud jste si vědomi, o bezpečnostních otázkách. Možná budeme potřebovat i FTP přístup, ale teď to správce CP je dost.

Ještě jednou moc líto pozastaven účet a díky, že jste začal spolupracovat v této oblasti. Chceme také vyřešit problém co nejdříve, a to zejména, že to trvá už hodně času. Prosím pošlete zeptal dat, takže budeme schopni potvrdit vaši verzi, protože jak již víte, HTML výstupu říká něco jiného.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Ne, špatně jste pochopil, v době, kdy jsme se pomocí mod, jsme testovali, teď jsme ale z nějakého důvodu úvěru odkaz nefunguje, nemůžeme redownload, jak vám zakázán nás, nemůžeme kupovat značky volný jako ty zakázán nás. Takže, jak můžeme vyřešit.

Jak ano, jste posílat e-maily, ale musíte nastavit, aby toto fórum email doesnt poslat, když se dostaneme PM nebo odpovědět na zprávu, přestože nám umožňuje, že v našem ovládacím panelu. Takže jsme nebyly oznámeny na odpověď, pokud jsme přihlášeni

Buď znovu, takže si můžeme koupit branding zdarma nebo si stáhnout náš výrobek znovu nebo dodávky mě s kódem, abych mohl přidat odkaz ručně.

Díky.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Odkaz je zpět, není třeba se obrátit na toto drama. Byla to chyba, jeho zádech, můžeme se spolu teď.

Datum registrace
    10. 2009

Chápeme vaše vysvětlení. Ještě tam bylo opravdu vážné podezření o porušení licence, které jako použití jakéhokoli softwaru, za jeho schválení licence, je zločin softwarového pirátství. Nechceme tvrdit, že byl spáchán, pouze to, že tam je podezření, vaše předchozí prohlášení, že byly různé, co jsme zaznamenali na forum a my musíme kontrolovat, co se opravdu děje.
    Jsme schopni zjistit, co je důvodem není vidět úvěru odkaz na vaše fórum. To je důvod, proč jsme vás požádat o váš správce CP přístup, abychom mohli určit jako porušení, nebo ne. Doufám, že můžeme vyřešit mezi vámi a vBET týmu. Pokud víte, že o bezpečnostních otázkách, prosím vytvoření dočasného hesla nebo dočasný účet.

Vezměte prosím na vědomí, že v případě kontaktovat i svou vlastní podobu fóra kontakt. Jsme opravdu používá nějaký způsob kontaktu, který jsme našli, před zablokování vašeho účtu. Tak rychle, jak bude stanoveno, že tato otázka není porušením licence, dostanete svůj účet zpět o další čas na upgrade zdarma - mnohem větší, že doba blokování, znovu si kompenzovat aktuální problémy.

Také si myslíme, že není věcí veřejnou. A tak nás prosím kontaktujte v této záležitosti poštou nebo jen hodin. Samozřejmě si můžete myslet jiným způsobem - v takovém případě neváhejte a diskutovat o tom na veřejnosti. Ale psaní na několika místech současně, aby bylo obtížnější udržet, tak prosím držte se jedním ze způsobů komunikace. Díky
    Naposledy upravil vBET; 07-04-10 na 23:03.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Neexistuje způsob, jak dávám cizí admin přístup vůbec. Můj server je můj, a to je moje soukromá informace.

Pokud jste zvyklý obnovit můj účet, protože odkaz je teď tam pak budu muset žádat o finanční prostředky zpět na své kreditní karty.

Je to nic není, proč se spojení se nezobrazuje, než je stanoveno.

Vše, co potřebujete vědět, je spojení funguje nyní konec. Měl jsem problém s simliar vbseo v minulosti a oni prostě požádal o to, aby se stanoví, že se nemusí Spy na mě.

Dejte mi vědět, jak chcete řešit to, jsem rád, aby se náhrady, pokud jste zvyklý obnovit můj účet.

Líbí se mi vaše produkty a chcete si koupit pro svou 5 dalších fórech, když jsem si to 100% práce, tak přijdete o dobrého zákazníka jen proto, že požadavek na přístup ke svému serveru, který není fér Michael.
    Naposledy upravil Snake2; 07-04-10 na 23:22.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake2 View Post
    Neexistuje způsob, jak dávám cizí admin přístup vůbec. Můj server je můj, a to je moje soukromá informace.

Pokud jste zvyklý obnovit můj účet, protože odkaz je teď tam pak budu muset žádat o finanční prostředky zpět na své kreditní karty.

Je to nic není, proč se spojení se nezobrazuje, než je stanoveno.

Vše, co potřebujete vědět, je spojení funguje nyní konec. Měl jsem problém s simliar vbseo v minulosti a oni prostě požádal o to, aby se stanoví, že se nemusí Spy na mě.

Dejte mi vědět, jak chcete řešit to, jsem rád, aby se náhrady, pokud jste zvyklý obnovit můj účet.

Líbí se mi vaše produkty a chcete si koupit pro svou 5 dalších fórech, když jsem si to 100% práce, tak přijdete o dobrého zákazníka jen proto, že požadavek na přístup ke svému serveru, který není fér Michael.
    Vezměte prosím na vědomí, že nejde o špionáž, ale o kontrole není právně závazné dohodě, k níž došlo mezi našimi dvěma stranami byl poctěn, nebo ne. Dále upozorňujeme, že v případě porušení licenčních nikdo není kvalifikován pro náhrady - další, kdo porušil licenční souhlasil, že uvolněné jeho licence a navíc zaplatili za to. Každý zákazník se dohodli na licenčních podmínek vědět, co je platí.

Je to jako když někdo půjčit auto - ví, že platí, že na některých podmínek. On nemůže tvrdit, že se vyplatí si ho půjčit, tak on si myslí, že to je jeho a on teď může dělat, co chce. Pokud se nebude dát zpátky, bude to trestný čin, i když to platí pro půjčování. A když on bude snížení nemůže tvrdit, že nikdo by se měla zajímat, proč se rozhodl vzít auto pro sebe a poptávky peníze vrátit, protože se s autem zpět. Ano, samozřejmě - může tvrdit, co chce, a může požadovat, co chce, ale Booth jeho tvrzení a jeho požadavky nemají žádné zemi. A skutečnost, že auto bylo vráceno policií jen proto, že on doesnt řez znamená, že se nic neděje. "OK máš auto dnes, takže to, co žádáte o? Nechá zapomenout na všechno a být rádi, že jste vidět auto znovu - můžete nikdy vidět znovu - máte štěstí, tak pocit štěstí."

Teď vidíte, jsou naše, že naše auto chybí ... Ale my jsme měli kontakt na osobu, která je na koni tak si zavolat a zeptat se: Aloha - jak jezdit? Myslíme si, že můžete mít problémy s motorem, neslyšíme ji vhodně po telefonu, dejte nám prosím vědět, co se děje. A dostaneme odpověď: "Je to proto, že teď jezdím na různé auta". Zkontrolovali jsme naše satelitní navigace a zjistit (na Google mapě ), Že jste na koni naše auto, takže je něco špatně. Ale přesto za to, že možná není špatné palivo, nebo něco takového. Takže říkáme znovu, ale žádné tělo odpověděl. Se posílat SMS, MMS pošleme, zjistíme, že auto má nainstalován fax a také poslat fax, ale žádný z našich zpráv byla zodpovězena. A naše satelitní navigace stále ukazuje, že zákazník ve skutečnosti jede naše auto. Tak je tak daleko, jediné, co jsme mohli udělat, bylo na dálku vypnout GPS v autě a sen zprávu: "Skutečné využívání vozu není bezpečné pro Vás a pravděpodobně v rozporu s našimi zájmy. Chápeme, že můžete mít nějaké problémy s autem motor a ještě se bojí, že náš majetek byl rozbit vás. Takže nemůžeme vám usnadní pokrok v této situaci. Chceme pomoci při řešení problému s motorem, ale se nic neděje. Prosím, řekněte nám, kde chcete zastavit, a my vám pošleme tam z mechanik, který bude vidět pod maskou a zkontrolujte, v čem je chyba"A pak budeme čekat, až budete potřebovat GPS a znovu odpovídat na naše poselství myšlení:." Doufejme, že policejní blokáda nebude třeba tady. "
    Nyní můžete dát naše auto do garáže, zamknout a říká nám, že právo můžeme slyšet motor od brány, ale nemáme právo nahlédnout pod maskou, protože naše auto je v garáži, a to není spravedlivé, že Dokonce jsme se zeptat přístup do garáže. I to je možné jednoduše změnit zámek po tom. Dokonce, že jste se dohodli, že budeme muset právo kontrolovat to náš vůz je používán správně (viz licenční smlouva). Prostě jsme měli cítit šťastní, že slyšíme více či méně vhodným zvukovým nyní a nemají zájem, co se děje v motoru před a nemají zájem, proč se zvuk ani z motoru. "Nic mě spy - není zájem, co dělám se svým autem a když nebudete mi GPS přístup zpět jsem se vyhodit všechno, co dál, vzal peníze, které jsem zaplatil.."

Vezměte prosím na vědomí, že nemáme ptát každý, kdo jede naše vozy pro přístup do garáže. Nechceme říci, že je to tvůj záměr, ale cítíme vyprovokoval, aby se těchto akcí. A my si nemyslíme, že threating nám může pomoci v této problematice. Pokud ani žádným omylem peníze by se vrátit k vám (co jste si žádné právo), to bude více uplatňuje jako: "Nyní se rozbil na naše bezpečí (nebo podváděl naše sekretářka) a ukradl peníze - jsme nechtěli, ale teď musíme jít na policii s tímto případem jsme byli okradeni". Zvažte svůj souhlas, záměry, prohlášení, akce a možné důsledky.

Máme právní nárok daný licenční smlouvy pro kontrolu se licence není porušena. Samozřejmě se můžeme rozhodnout, že to udělat, ale to se nikdy nestane veřejnoprávní vydírání. Je zde skupina lidí, která působí tak - zveřejnit hrozbu, žádat, aby rozhodnutí bude jejich snadný způsob, nebo jejich tvrdě. Mnohé země už dávno učí, že nikdy nemůže nechat zastrašit, nebo hrozby nikdy neskončí.
    Vezměte prosím na vědomí, že tato strategie se dá proti výsledkům, které potřebujete. Jsme otevřeni pro diskusi, i když to bylo ignorováno dříve (to je to, co se děje tady). Máme zavřeno pro všechny hrozby a vhodně upravit naše strategie v těchto případech. Pokud si chcete ještě diskutovat o této otázce - prosím dát pryč všechny hrozby. Jako hrozbu považujeme prohlášení o přijetí jakéhokoli jednání, které není v souladu s naším právním licenční smlouvy, polské právo, právo ve vaší zemi, nebo vyžadující podvodu / nepravda v platebního systému.

Jsme rádi, že jste zvážit nákup vBET i pro 5 dalších fórech. Vezměte prosím na vědomí, že licence se nedopustil mezi sebou. Každá z nich je zacházeno separatelly v každém aspektu (instalace, podpora, porušení, upgrade ...). Právě teď si primaty účet byl zablokován plné, protože vlastní jen jednu licenci, bylo to jednodušší, že chytit do databáze a po celou dobu považujeme jen za dočasné řešení, aby znovu zahájit diskusi a řešení problému - to, co je naším primárním cílem všech času.

Vezměte prosím na vědomí, že téměř každý software, který jste někdy, a někdy používat je / bude na některých licence. V některých zemích dokonce ani zákon umožňuje používat software bez licence za to, co znamená, že software musí mít licenci (i když to je zdarma), aby byl použitelný v této zemi.
    Naposledy upravil vBET; 08-04-10 na 00:57.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Vážím si vaší odpovědi, ale stále nerozumí, mám pevné vazby problém, není co vyšetřovat, Nejsem porušení licenční smlouvy, jak je odkaz.

Neexistuje žádný přestupek. To je bizare, zvyklý si dokonce nechal mě koupit další licence, je to šílené. Proč by každý podnikatel přestane zákazníkům z utrácet více peněz. Divný.
    Naposledy upravil Snake2; 08-04-10 na 01:03.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake2 View Post
    Odkaz je zpět, není třeba se obrátit na toto drama. Byla to chyba, jeho zádech, můžeme se spolu teď.
    Omlouváme jsme se viděli tuto zprávu dříve (byli jsme předchozí odpovědi). V tuto chvíli malý, potřebujeme znát vaše oficiální prohlášení o platbu provedli nějaké další krok.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Co tím myslíš Michael?

Neexistuje žádná platba problém, jsme rádi, když si prostě odblokuje účet, tak můžeme novou verzi upgradovat na verzi dnes, pak se v případě dobré získat nové licence na jiných fórech.

Jsme rádi, není platba vydat jen chcete účet opět pracovat.

Děkuji vám!

Stránka 1 z 3 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •