Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 13 z 13

Závit: Jak udělat všechno překládal pošt a nití ve Mapa stránek

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal hotslot View Post
    Díky za odpověď. Já prostě chci všechno překládal pošt a závity v Sitemap a pokud možno by se tak mělo během instalace, nebo kliknutím na tlačítko volby v admin sekci, takže není třeba upravovat vůbec nic. Doporučujete Geographic cíl Webmaster Tools pro každý jazyk? Také doporučujete přidat informační kanál RSS / Mapa stránek pro každý jazyk v Webmaster Tools?

To je důvod, proč jsem chtěl pomoc pro všechny přeložené místo, které se přidávají do Mapa, takže to nemusí být problém.

srdečným pozdravem
    Ale vy jste Mapa integrovaný - které bylo provedeno při instalaci - co je problém? Něco nefunguje? ... Věděli jste ještě zkontrolovat to funguje a viděl to množství URL výrazně lepší? Pokud existuje problém - prosím, říct, co je špatně.

O Geografické zaměření - Nevěděl jsem, že je tato možnost zamířit na jednu doménu na několika místech v závislosti na URL masky. Jste si jisti, že webmaster nástroje podporující něco takového?

Mapa je generován a jeden s odkazy na všechny přeložených stran spolu s původním odkazy. Takže stačí zůstat u aktuální Webmaster Tools pro konfiguraci Sitemap a Google bude to.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Ale vy jste Mapa integrovaný - které bylo provedeno při instalaci - co je problém? Něco nefunguje? ... Věděli jste ještě zkontrolovat to funguje a viděl to množství URL výrazně lepší? Pokud existuje problém - prosím, říct, co je špatně.

O Geografické zaměření - Nevěděl jsem, že je tato možnost zamířit na jednu doménu na několika místech v závislosti na URL masky. Jste si jisti, že webmaster nástroje podporující něco takového?
    Ano, ano, jsem udělal nějaké rozsáhlého výzkumu a dělají. I v současné době několik nastavit tak, ale im testování vod před změnou je všechny.
    Naposledy upravil vBET; 25-04-10 na 22:34. Důvod: Citace BBCode opraveny

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal hotslot View Post
    Ano, ano, jsem udělal nějaké rozsáhlého výzkumu a dělají. I v současné době několik nastavit tak, ale im testování vod před změnou je všechny.
    OK. Opravdu jsem se raději ani radit o něčem, co nevím. A já jsem právě zjistil, že jste schopni CET několika místech jedné oblasti podle URL masek.
    Pokud máte, prosím mohl napsat pro ostatní uživatele, jak na to - myslím, že by mohly být gracefull pro dobrý článek o tom (i krátký).

Naposledy upravil vBET; 25-04-10 na 22:52. Důvod: typo

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •