Toto vlákno nevypadá, že si moc dobře:
I • OEE ¸ € € íƒ jsem i • '
Je to kvůli kódování stránek? Je něco, co mohu udělat krátký zakázání tohoto jazyka?
Toto vlákno nevypadá, že si moc dobře:
I • OEE ¸ € € íƒ jsem i • '
Je to kvůli kódování stránek? Je něco, co mohu udělat krátký zakázání tohoto jazyka?
Ne - to není přeloženo vůbec, protože se odpadky obsahu. S největší pravděpodobností tam šel něco v nepořádku s kódováním a původní zpráva přišla rozbité (to, co vidíte). Víte, o jaký prohlížeč a jak přesně se tuto zprávu odeslat? Můžete napsat nějaké testovací zprávy v korejské z různých prohlížečích na forum? (Můžete využít některé korejské fráze, tj. z Wikipedia - myslím). Možná bys mohl premiér autorovi a zeptat se ho, jaký prohlížeč je používán?
Upozorňujeme, že v vBET se stará o fórum není v UTF-8 a přidává informace potřebné pro prohlížeče o skutečné kódování. Bohužel ne všechny prohlížeče fungují správně podle HTML standardu. V vBET 4.x jsme vyřešili tento problém tím, že nese to na straně serveru. Budeme to také v další verzi 3.x vBET
PS.
V této chvíli je možné odebrat pouze toto vlákno - to mají rozbité kódování v původní zprávě: /
Takže i když kódování fóra není utf-8, bude i nadále zpracovávat vBET korejské znaky správně?
Ano - to jsou nahrazeny pro "bezpečné utf-8" jako # &CODE; ale vBET prohlížeče 3.x je vhodně poslat data z formuláře (v závislosti na kódování, které jsme si stanovili na formuláři). Jsme zjistili, že IE ignoruje, a to je důvod, proč jste si to smetí zprávu. Udělali jsme na straně serveru překódování pro IE, ale zdá se, že nám chybí některé konfigurace.
Jak jsem psal již máme řešení tohoto v vBET4.x - re-kódovat vše na straně serveru - a to bude součástí příští verze vBET3.x. Budeme se starat jen o tom na straně serveru namísto důvěry prohlížečů s tím.
ach tak - díky za vysvětlení