Teď jsem se podíval než jsem se změnit, ale poté, zdá se, podívat se, jak se očekávalo! Já si teď z nějakého důvodu, když im na fóru a jít do vnějšího stránka jazyka změny zpět na angličtina
Teď jsem se podíval než jsem se změnit, ale poté, zdá se, podívat se, jak se očekávalo! Já si teď z nějakého důvodu, když im na fóru a jít do vnějšího stránka jazyka změny zpět na angličtina
zdá se, že uvnitř fóra není re-direct smyčky při otevření fóra.. mohu potvrdit, že to nebyla děje předtím, než jsem udělal poslední aktualizace
V případě, že text byl přeložen pak se zobrazí překlad. Pokud text není přeložen a budou vyčerpány limity pak ukázat původní text.
Prosím, mějte jeden problém, v jednom vlákně.
Přesměrování smyčky pravděpodobně v důsledku nesprávné nastavení vBET, .htaccess a nepodporuje DBSEO. V nastavení AdminCP->vBET->Hlavní musíte nastavit vBulletin odkazy,, ale pravidla .htaccess máte po celém. Kromě toho, nemusíte používat celém ale DBSEO. DBSEO pravděpodobně se přesměrovat na jiné odkazy, než vBET a tam je smyčka.
Naposledy upravil Marcin Kalak; 21-07-15 na 18:37.
pracoval správně, když jsem nainstaloval DBSEO.. dejte mi hrabat kolem některých
Zkuste nastavit AdminCP->vBET->Main->Typ Odkazu na celém odkazy.
Naposledy upravil Marcin Kalak; 23-07-15 na 09:01.
Že zdá se, že opravené vydání! díky
Já se otevře další vlákno na možný problém, stejně
Jsem rád, že jsem mohl pomoct.