Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Cache dotazů

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Default Cache dotazů

Jsem se podívat na mé pomalé dotazy se přihlásit a já jsem viděl věci jako toto:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Existuje nějaký způsob, jak cache dotazů, jako je tento? Tyto dotazy zatížení na téměř každém načtení stránky.

Ano, jsem host cache.
    Naposledy upravil tavenger5; 22-02-14 na 17:03.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Také, pokud jste hospodařit na tyto dotazy, tam je to na vědomí: "Nemožné, KDE si všiml, po přečtení const tabulky"

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Naleznete na Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache můžete zde nastavit na použití paměti cache (4 motory podporovány: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

To vyhovuje vašim potřebám?

PS.
    Jednu otázku - jaký je časový opatření pro dotaz času ve své zprávě?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Nemá paměť cache funkce jako normální cache, ale ukládá data do paměti? Že by se odstranit některé z těchto dotazů?

Dotaz doba je uvedena v prvním příspěvku před dotazu.

Datum registrace
    10. 2009

Hodnocení pomocí Cache bude definitivně odstranit spoustu dotazů, protože se pro hosty výsledky budou uloženy ve formátu prostého HTML soubory a streamovat ze souborů (do souboru končí - pak svěží).
    Hodnocení Cache odstraní SPOUSTU dotazů, protože většina z provozu na fóru je z hosté (včetně pavouci).

Jsem jen zkontrolovat naše zdroje o Paměti Cache. Spolupracuje s naším Hostem Cache - tak se v poslední době používá výsledky budou odebrány z paměti, ne ze souboru. V tomto případě to nebude eliminovat jakékoliv dotazy (Host Cache už to udělal).
    Stále vBulletin sám, jak jsem si (nejsem si jistý) má podpora pro paměti cache a možná to bude eliminovat některé dotazy.

Vím, kde je uveden čas dotazu - já se ptal na čas měření. Možná jsem nebyl jasný - co je jednotkou času? (s, ms, ns?)
    Máme indexy na našich cache tabulky, takže čas by měl být krátký.

Také můžete zkusit zakázat možnost Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Když se zdravotním postižením, pak dotazů bude jednodušší (č. s serie), ale bude mnohem více dotazů (něco za něco) - možná na fóru, bude to lepší na dotaz více často.
    Pro příklad - při pohledu na vaše výsledky vás měl 3 dotazy, které dal 22 výsledky. Pokud zakážete s výsledky ve skupinách pak budete mít 22 dotazy dávat 1 výsledek každého, ale dotaz bude jednodušší (jednodušší', KDE' část), takže je také rychlejší. Pokud máte databázi na jiný server pak definitivně byste se neměli snažit to. To užíváte výsledky localhost, pak možná uvidíte zlepšení. Nelze říct, že - se podívat.
    Naposledy upravil vBET; 28-02-14 na 22:43.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Ok, díky za vysvětlení. Používám host cache a paměti cache (xcache), ale jsem stále ohromen, kolik VYBERTE to, jsou zasílány z databáze.

Čas měření výše je v sekundách.

Datum registrace
    10. 2009

Trvalo vaší databázi 14 sekund pro dotaz? Opravdu? To je rozhodně něco v nepořádku. Zkuste to, prosím, opravy tabulek Admin CP, možná tam je něco špatně. To by nemělo trvat tak dlouho - tyto údaje jsou indexovány.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Mám pocit, že nějaké tabulky jsou zamykání a/nebo čekání na dotaz cache, což je důvod, proč se s tak dlouho plnit. Nemluvě o tom bych mohl použít některé další vzpomínka na mé databázový server - pracuji na tom stejně.

Datum registrace
    10. 2009

bb je použití cache tabulek bez jakékoli transakce (MYISAM), takže blokování by neměl být problém. Možná máte rozbité indexy a MySQL je plné hledání. Opět prosím, použijte váš Admin CP opravit všechny své tabulky a indexy (Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •