Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Chybí jazyk parametrů na odkazy v RSS

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default Chybí jazyk parametrů na odkazy v RSS

TGO

Nahoře je RSS v holandštině. Jak můžete vidět odkazy na vlákna uvnitř RSS-Feed chybí jazyk paramater: & language = NL

Také krmivo je rozbité / chyba v IE.
    Naposledy upravil krisp; 07-02-10 na 20:00.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ano, já to vidím - je to úplně rozbité. Prověříme to v pondělí. Budeme Vás kontaktovat v případě, pokud budeme mít problémy s reprodukovat.

Datum registrace
    10. 2009

Nejsme schopni reprodukovat toto téma na našich serverech. Prosím PM nám přístupové údaje ke svému forum (Admin CP + FTP).

Datum registrace
    10. 2009

Problém nalezen - a já jsem jen připomenout, že jsme to vyřešil už jednou ... Je to proto, že jste si nastavení fóra popis. Nastavit a vše je v pořádku

Jsem se provedené změny v vBET poslední době, protože v reálném fór popis je vždy nastavena. Ve vašem testu jeden to nebylo.

Takže tentokrát jsme se také se provedené změny v kódu, ale já se přidat připomenutí instalační příručce pro kontrolu dělá Forum Popis je nastaven.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •