Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 19 z 19

Závit: Čerstvá instalace nefunguje po integraci s nejnovější verzí monitoring

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Není vidět problémy s přesměrování. Odkazy, které jste udělili, pohybující se mě http://mymodeltalk.com/Jobs/de/model-Castings-acting-Auditions-Texas/1157232-female-model-21-for-GPA-Golf-Tournament.html.
    Jsou, jste testování jak jste přihlášeni?
    Uveďte příklad nesprávné přesměrování.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Žádná reakce - za problém je pryč. Pokud ne prosím napište sem.

Člen
    Datum registrace
    Srpen 2012
    Umístění
    Atlanta

Quote Původně odeslal Marcin Kalak View Post
    Ano, já jsem stále mají problémy a by opravdu appreaciate Pokud mohl se podívat sami. Snažila jsem se reagovat poté, co jsem se vrátil z dovolené a váš web byl dole. Kdykoliv vybrat jazyk a pokusit se přecházet na post tohoto postu přesměruje k ničemu. Například takto: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Models/1162426-a.html přesměrování na http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Také nezobrazovat ikony fórum, ale základní href je nastaven správně. Udělal instalaci čtyřikrát marně a snaží se to napravit za čtyři měsíce. Nedostal jsem opravdu pomoc od vaší podpory. Horší... Google klesá moje hodnocení ve výsledcích hledání přesměrování a špatné odkazy.

VŮBEC TO NENÍ ŠŤASTNÝ. Vypadá to, že skutečný tech podporu služby by chtěl podívat na web a instalace pro sebe.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Vidím problém a práce na opravu.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 23-05-13 na 22:01.

Člen
    Datum registrace
    Srpen 2012
    Umístění
    Atlanta

Děkuju. Díky moc. Věřte mi, je to frustrující problém pro mě řešit.
    Já to apprecia te vaše úsilí.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Máte konflikt s pluginem, protože se nenačte bb global_complete hák.
    Ověřil jsem si tento konflikt změnou v AdminCP->Plugins & Produkty->Plugin Manager->vB Překladatel Enterprise global_complete exekuční příkaz na hodnotu 1 a tento háček začal pracovat. Háček musí být větší exekuční příkaz k práci dobře, ale proto, že po střetu s jiným plugin.
    Zkuste vypnout ostatní pluginy do bb global_complete hák bude správně fungovat (Chcete-li zkontrolovat, zapněte AdminCP->bb->Možnosti Překladu->Překlad doba odezvy a vidět-li na stránce se zobrazí v horní části Překlad odezvy). Chcete-li zakázat pluginy jít na AdminCP > pluginy & produkty -> Spravovat produkty a vyberte možnost zakázat příslušný plugin.
    Když zjistíte, že plugin dělá problém jsme vám rádi pomohou při řešení konfliktu.

Člen
    Datum registrace
    Srpen 2012
    Umístění
    Atlanta

Udělá, máte seznam již identifikované nekompatibilní pluginů? Jsem jen zvědavý.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Nemáme ani seznam nekompatibilních pluginů, protože se snažíme vyřešit problémy integrace pluginů. Příklady takových řešení se nachází v: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •