Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Google jednoduché API přístup

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Default Google jednoduché API přístup

Musím přiznat, že se mi opravdu mohli pochopit, jak funguje Google API klíčové příběh. Zdá se, že je to placená služba a aktivovat účtovací informace. Nicméně jsem teď vidět oblast v mé stránky Google API, která říká, jednoduchý přístup k rozhraní API a vypadá to něco takového.

Klíč pro prohlížeč aplikace (s referers)
    API klíč: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Odkazující server jakýkoli: povoleno
    Aktivováno pro: Mar 25, 2012 6: 56 AM
    Aktivováno: xxxxxx ******** com – jste
    Zastaralé klíč: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Stav: Aktivní až do 26. března 2012 6: 56 AM (to opravdu nerozumím jak toto datum změní celou dobu)

Tak je to API klíč měl používat s účtování nebo si najít jinou někde jinde

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Od PM informací předpokládají se vyřešit váš problém Ano to je toto rozhraní API klíč

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Tak to také pracuje pro mě je totéž s ostatními. 90 % času, který nevykazuje překlad není k dispozici. Po 3 dnech bez jakéhokoli typu podpory jsem nyní odstranil tento mod z mého fóra

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Už jste zkusit použít méně překlady jazyky? Prosím jen četli nebo tento post výkon

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Snažil jsem se jen dá výběr jazyků, že můj členové používají primární pouze evropské jazyky. Avšak pokaždé, když by se byl ukazuje, že nebyly k dispozici žádné překladatelské služby. Pak museli ručně spustit naplánovanou úlohu pro ně znovu naskenovat a to by vyzvednout jeden nebo dva na nejvíce. Pak uvidím o několik minut později, že ještě jednou to neměl žádné dostupné překladatelské služby znovu. Tak jak jsem zaplatil za Instalační službu jako nelze získat tento pracovní bez ohledu na to, co jsem udělal. Však pořád ještě seděl jsem s stejné problémy a po 3 až 4 dny zápasí s žádnou pomoc nebo odpověď od odebral ji.

Takže jak říkám, že je to pro mě tak prosím máte náhrada

Nováček
    Datum registrace
    Března 2012

Dvojitá post

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Náhrada téma byla diskutována na PM

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata