Při inovaci na vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 není překlad stránek zcela.
Při inovaci na vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 není překlad stránek zcela.
Ahoj
Mohla mi poskytněte prosím další informace:
-které překlad API používáte (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-spusťte test pro aplikaci API, který používáte: TESTY
Žádná odpověď, jsem považovala že to vyřešil, máte-li nějaké otázky o tomto problému, který bude poznámku, je otevřít, pro jakýkoliv jiný otevřete nové vlákno
Moje přeložit stránku přeložit obsah, při prohlížení. pouze statický text na fóru je přeložit.
自動車保険
Moje přeložit stránku přeložit obsah, při prohlížení. pouze statický text na fóru je přeložit.
použil jsem překlad Apertium a Microsoft.
V testu, který propojit se žádný test na google apertium (to už byl vytvořen až po vBET s Microsoft prostřednictvím azurová)
Můžete prosím spuštění testu pro společnost Microsoft společností Mazure, najdete ji v:
stahování souborů - > not-upload - > nástroje - > microsoftbyazuretest.php
Jen jej uložit do složky Kořenová fóra a zadejte cílový identifikátor URI do webového prohlížeče
Jak to opravit?Spuštění testu pro Microsft API překlad ve světle azurová
Plné token:
{"chyba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: chybí požadované pole/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Výsledek testu: ï» ż "chybě ArgumentException: nalezeny žádné informace o nosiče v tokenu: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 130.547119141
Pravděpodobně nebyl nic v vložíte vašeadmincp -> vBET -> Překlady Služeb->Microsoft Comercial Překlad API klíč Azure(BETA)
Používat Microsoft překlad prostřednictvím azurová, musíte nejprve přihlásit pro Mcrosoft překlad API (také zdarma možnost) tady klikněte
a pak registraci aplikace, zadáním (existuje pole Název klienta, který musíte použít v závorce Rozhraní API Microsoft Comercial překlad klíč Azure(BETA))
je mi to líto, registrován, rozhraní API Microsoft a aplikace ale ani lze definovat, co je počet rozhraní API azurová.
Řekni mi, prosím, podrobnosti.
Naposledy upravil r.dziadusz; 13-12-11 na 20:32. Důvod: Obrázek odstraněn
Tady to je:
Svůj Rozhraní API Microsoft Comercial překlad tajemství ve světle azurová je vaše "klienta Secret" - začínající GSBlBL...
Svůj Microsot Comercial překlad API klíč ve světle azurová je vaše "ID klienta" - počínaje moduly...
Rovněž odstranění obrázku, becouse někdo jiný může využít vašeho klienta id/klient tajné, doufáme vám nevadí![]()