Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Odinstalovat a výsledky

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Default Odinstalovat a výsledky

Po použití vBET4 za pár měsíců, všechno vypadá dobře, ale rozhodl jsem, že chci odstranit z mého fóra.

Důvody:
    1. Můj vyhrazený server databáze se stal obrovský, a každá funkce v rámci fóra se stává velmi pomalé. Musel jsem inovovat pevný disk mého serveru na SSD tak, že se všechno stane normální znovu. Věřím, že toto řešení je pouze dočasné a všechno by se pomalu opět když velikost databáze roste víc.
    2. Bude muset zaplatit Google začal nabíjení peníze použít jejich API v2.
    3. Nikdy není moc dobrý nápad spustit automatizovaný překlad s ukládání do mezipaměti, aby to vypadalo jako vaše fórum má více podprocesů. Kdysi jsem spustit podobný modul v Wordpress a jeden den Google právě odebrali všechny indexy na Automatický překlad stránky.

Z výše uvedených důvodů nemusí být správné, ale jsou moje důvody a já Nechci riskovat.

Protože vBET je velmi předem a sofistikované plugin, jsem si jistý, odinstalace se být snadné, protože instalace, sama o sobě nebyla ani velmi snadné.

Teď mám 2 se týká:
    1. Odinstalujte (můžete nabídnout zaplacené "odinstalovat službu")
    2. 404 chyby. Po odinstalování bude hodně chyby 404 z důvodu odstranění přeložených stran. Je tam, aby skript na automatické přesměrování vyhledávací stroj roboti a hosté zpět na původní podproces s 301 trvale přesunuto kód?

V vBSEO, je možnost v obecné nastavení > vBSEO nastavení. Možná to pomůže?
    "Soubor nenalezen" požaduje zpracování?
    Vyberte, jak bude zpracována "Soubor nebyl nalezen" požadavky:
    -Přesměrovat na domovskou stránku
    -Pošlete kód HTTP 404 a zobrazit zprávu 'Stránka nenalezena'
    -Patří vlastní chybovou stránku. Poznámka: Název souboru by měla zahrnovat absolutní cestu. (Příklad: /home/user/public_html/error.php)

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Aktualizace.

Udělal jsem následující:
    1. Zdravotně vBET
    2. Vrácení .htaccess
    3. Obnovení functions_vbseo_createurl.php a functions_vbseo_url.php

Když vyzkoušet na návštěvě přeložený podprocesů, zobrazuje stav: HTTP/1.1 301 přestěhoval trvale a přesměruje mě do původního podprocesu. To je dobrá zpráva!

Však jsem mít zakázáno pouze vBET, ale ještě jej odinstalovat.
    Co když odinstalovat? Bude 301 trvale přesunuto přesměrování, jak předpokládám, že v současné době probíhá podle vBET.

Některé jiné věci podívat se do, další usergroups a atd...

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Poté, co odinstalovat věci, jako další uživatelské skupiny(vytvořené vBET) bude odstraněn z databáze, a to i teď, je k dispozici verze beta Verze PHP robota, který odstraní všechny vaše BBcode - odkazy také

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Děkuju.

Může někdo potvrdit, že 301 natrvalo přestěhoval záhlaví a přesměrování se provádí vBET?
    Pokud je to v vBET, bude to pouze zakázat (ne odinstalování) protože pokud odinstalovat, způsobí spoustu chyby 404 Nenalezeno.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Žádný 301 přesměrování jsou k vBET - máte zakázáno tak nedělá nic vBET. Můžete odinstalovat vBET.
    Uvědomte si prosím, že můžete nastavit pravidla .htaccess na přesměrování - teď je to asi vbseo.

Prosím řekněte, potřebujete další pomoc?

PS.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

To je zajímavé, že vBSEO ví kde přesměrovat přeložený vlákno do původního podprocesu.
    Budu plánovat zcela odinstalovat vBET zítra. Prosím, nechte toto vlákno otevřené prozatím.

I když s vámi souhlasím, že vBET je schopen učinit naše fórum podpory více jazyků, ale bohužel Google pravděpodobně nezobrazí to takhle.
    vBET je zatím nejchytřejší, neboť překládá adresy URL a obsah a Google je stále ještě není vědom.
    Spousta Wordpress pluginy nechce přeložit adresu URL a oni byli trestány.
    Například vbet.com/blog/test, ruský přeložený SEO url by vbet.com/blog/test/ru nebo vbet.com/blog/ru/test, které jsou snadno identifikovány jako automatické přeloženou stránku.

Pokračujte Dobrá práce, ačkoli jsem se rozhodl přestat používat to, ale stále ještě říct, že je to dobrý mod.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

vbseo si uvědomuje, že je podproces ID, který je součástí URL, pak kontroly se adresa URL by mělo být a pokud není přesměrování - totéž se stane, když nastavíte překlepu v URL.

Jsme přesvědčeni, že budoucnost je internet bez jazykových bariér A pokaždé, kdy překlad motory zlepšuje jejich kvalitu překladu je zavřeno. Změna zdarma API k jedné zpomalí to, ale to se nezastaví. Jak dlouho lidé chtějí slyšet všude. Jak dlouho lidé chtějí komunikovat s každým. To je to, co na Internetu existuje

V případě o jakékoliv problémy během odinstalování jen Napište zde - my vám pomůže.

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Zatím odinstalován, dobře. Další usergroups byly úspěšně odebrány.
    Teď jsem viděl jen tituly s
    Našel jsem někde vlákno je, že skript nebo SQL příkazu odstranit. Chce to zkusit.
    Naposledy upravil r.dziadusz; 11-10-11 na 06:10.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Myslím, že uvidíte "[langtitle =]" atd
    Ano skript můžete najít zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10556

Nováček
    Datum registrace
    04. 2010

Narazila jsem tento podproces, protože jsem viděl tisíce chyb od Google Webmasters, po úplné odinstalování, včetně čištění mezipaměti z databáze.

Viz přiložený obrázek.

Tyto přeložených adres URL s ID získat nebyl přesměrován natrvalo do původního podprocesu.

Zkusil přeinstalovat vBET zjistit, zda jsou správně přesměrování, ale nebyl schopen nainstalovat, protože fóra skončila jako prázdná stránka. Všiml jsem si, že to ihned po aktualizaci vBSEO soubory. .htaccess je určitě správná, protože obnovil jsem starší verzi, když vBET stále běží.

Jsem také zjistil že nejnovější vBET 4.4.5 ZIP neobsahuje nahrát-kdysi složky.
    Možná to je příčinou problému?
    Naposledy upravil raymond; 14-12-11 na 04:22.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •