Po použití vBET4 za pár měsíců, všechno vypadá dobře, ale rozhodl jsem, že chci odstranit z mého fóra.
Důvody:
1. Můj vyhrazený server databáze se stal obrovský, a každá funkce v rámci fóra se stává velmi pomalé. Musel jsem inovovat pevný disk mého serveru na SSD tak, že se všechno stane normální znovu. Věřím, že toto řešení je pouze dočasné a všechno by se pomalu opět když velikost databáze roste víc.
2. Bude muset zaplatit Google začal nabíjení peníze použít jejich API v2.
3. Nikdy není moc dobrý nápad spustit automatizovaný překlad s ukládání do mezipaměti, aby to vypadalo jako vaše fórum má více podprocesů. Kdysi jsem spustit podobný modul v Wordpress a jeden den Google právě odebrali všechny indexy na Automatický překlad stránky.
Z výše uvedených důvodů nemusí být správné, ale jsou moje důvody a já Nechci riskovat.
Protože vBET je velmi předem a sofistikované plugin, jsem si jistý, odinstalace se být snadné, protože instalace, sama o sobě nebyla ani velmi snadné.
Teď mám 2 se týká:
1. Odinstalujte (můžete nabídnout zaplacené "odinstalovat službu")
2. 404 chyby. Po odinstalování bude hodně chyby 404 z důvodu odstranění přeložených stran. Je tam, aby skript na automatické přesměrování vyhledávací stroj roboti a hosté zpět na původní podproces s 301 trvale přesunuto kód?
V vBSEO, je možnost v obecné nastavení > vBSEO nastavení. Možná to pomůže?
"Soubor nenalezen" požaduje zpracování?
Vyberte, jak bude zpracována "Soubor nebyl nalezen" požadavky:
-Přesměrovat na domovskou stránku
-Pošlete kód HTTP 404 a zobrazit zprávu 'Stránka nenalezena'
-Patří vlastní chybovou stránku. Poznámka: Název souboru by měla zahrnovat absolutní cestu. (Příklad: /home/user/public_html/error.php)

Odpověď s citací