Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Cpu problému a pomalejší fóra, nižší příjem

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Default Cpu problému a pomalejší fóra, nižší příjem

Koupil jsem si tento mod s licencí, a očekává, že můj AdSense příjem bude lepší.
    Ale za posledních 10 dnů mé stránky jsou tak pomalé, že můj AdSense příjmy se polovina ..
    Každý den jsem 10 dolar méně income.So jsem ztratil nejméně 100 dolarů.
    Pro menší fóra tento mod by good.But pokud máte 5 let velké fórum, pak jí vašeho procesoru.
    Můj server není špatný server.It má 4 gb rams.Although je velmi silný mám tento problém.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím, z nastavení optimalizace. Máte-li hodně obsahu, pak musí být přeloženy, a mnoho nových spojů vytváří mnoho nových dopravy. Také prosím, na vědomí, že stránky se generuje mnohem rychlejší po překladu do mezipaměti. Takže první překlad bude pomalejší, protože Google se k nám přeložené texty. vBET je úspěšně používán opravdu velké fórum.

Napíšu článek o vBET konfigurací, které vám mohou pomoci se překlady méně nákladné (přidám odkaz v novém reakci zde). Také prosím, na vědomí, že 3.3.0 bude mít mnoho dalších optimalizací, které se ještě více rychlejší a jinak nákladné prostředky (zvláště pro vyrovnávací paměť a přesměrování).

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Zde máte dotazy k výkonu. Prosím ladem tyto pokyny (zejména o zajištění překladů méně na začátku a roboty pro blokování není relevantní přeložených stran):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Také prosím, podívejte se sem a věřit, že nákup vBET bylo opravdu dobré rozhodnutí, i když nevěděl, jak to nastavit na začátku:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Doufáme, že návod pomůže a ještě jednou - 3.3.0 bude mít mnoho dalších vylepšení výkonu s novým systémem vyrovnávací paměti (oddělené tabulky pro každý z indexů překlad bude menší a rychlejší + považujeme za podporu L2 cache) a lepší přesměrování (jemně zabíjet další stránky, pokud dojde k přesměrování už - to bude bezpečné vašeho procesoru pro přechod na nové příspěvky v přeložených stran a změnu překlad jednotlivých témat).

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Chtěl bych vám doporučit pouze umožnit Top 10 jazycích na internetu nejvíce. Top Ten Internet Languages - World Internet Statistics

Možná budete chtít podívat na optimalizaci vašeho serveru. Zjistil jsem, vb Optimalizovat byla také velká pomoc. BB Optimalizace 1.3.2 - vBulletin.org Forum

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •