Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Pokud je Název tématu překročena o vložení langtitle věcí break

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Default Pokud je Název tématu překročena o vložení langtitle věcí break

Všiml jsem si, že pokud někdo příspěvků vlákno v jiném jazyce, který je těsně pod min znaků Název tématu, a langtitle tagy jít nad touto hranicí, to šroubů zobrazení nit forumdisplay, výsledky vyhledávání, a na straně závitu sám. To samé platí, pokud Název tématu je přeložen, někdo odpoví na vlákno, a "Re:" pošle po titulu přes jeho znaků.

Nemohu ukazují příklad, protože jsem musel opravit na svém fóru. Jsem si jistý, jestli může být kopírován zde, pokud zadáte název těsně pod charakteru Název tématu limit, který je přeložen z výchozího jazyka.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Mohl byste prosím ukázat nám problém, protože mohu těžko pochopit, když se objeví problém

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Problém je, když je "langtitle" vložen do názvu vlákna, není uznání Název tématu znaků. Je-li tag dostane odříznout a není správně zavřené, to se zlomí na stránku, kde titul objeví.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ok, ale nemohu reprodukovat problém na své zkušební forum, můj [langtitle] není nikdy řez.
    Mohl byste mi prosím pošlete mi podrobné informace o tomto problému. Jaký je váš langtitle omezení délky, a jak dlouho titulu má být (v jakém jazyce) k přerušení vedení?
    Naposledy upravil r.dziadusz; 17-09-11 na 09:26.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Můj Název Délka limit byl 85, ale já jsem ji zvýšil na 100. Tak například, v případě, že uživatel vložil titul, který byl 95 znaků, pak se pak langtitle značek pošle ji přes limit. Systém zkrácen uzavírací langtitle značku, která vede k rozbití layoutu.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ok jsme byli schopni reprodukovat tento problém, a nyní pracujeme na tom
    Naposledy upravil r.dziadusz; 20-09-11 na 07:45.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj. Byl jsem schopen reprodukovat. Bylo to opravdu těžké reprodukovat a udělal jsem to omylem pracuje na něco jiného. Bylo to těžké, protože je vBulletin chyba. bb používá vBulletin funkce vbchop, Což předpokládám snížit řetězec podle požadované délky v bezpečným způsobem (mít na mysli kódované znaky). Bohužel vBulletin je chyba tam a pro zprávy, které jsou kódovány pro bezpečné UTF-8 (znaky jako & # kód dává nesprávné výsledky.

Posíláme hlášení na vBulletin (vBulletin bug) a vytvořil quick fix na bb straně. Takže teď bb rozpozná, zda vbchop vrátil delší výsledek a škrty se na požadovanou adresu. Také máme jednoduché detekci zkontrolujte, zda se dopis kódované ve formátu &#KÓD; nebyl řez uprostřed a pokud ano, pak poslední slovo je také střih (jednoduše najít poslední prostoru). Viz rychlou opravu níže.

Quick Fix:
    • Otevřeno / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Hledat:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Nahradit:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

To bude zahrnuta v příští verzi.
    Naposledy upravil vBET; 20-09-11 na 23:00.

Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že předchozí příspěvek byl upraven tak, aby poskytla více sofistikované rychlé řešení (řešení problému řezu ve středu dopis ve formátu & # kód. Takže pokud jste se již uplatňují předchozí řešení, můžete zvážit použití skutečných jednoho, nebo jen čekat na novou verzi

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Díky Michal - Věděl jsem, že se něco děje. Má rychlou opravu také zodpovídají za odpovědi stejně? Někdy "Re:" poslal přes limit.

Datum registrace
    10. 2009

My jsme zkontrolovat. Pokud si zjistíte, že problém stále existuje v tomto případě, prosím, kontaktujte nás a my se zvládnout

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •