Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 12

Závit: Zkontrolujte prosím, zda moje forum je ok?

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Arrow Zkontrolujte prosím, zda moje forum je ok?

Ahoj .... boss

1) Zkontrolujte můj blog, je to ok moje forum (cutimalaysia.my), patřičně se integrovat s vbtranslator Po upgradu na novou verzi?

2) My poskytovatele hostingu stěžovat na mě, mé databáze zvětšovat poté, co jsem používat plugin. Jak tento problém vyřešit?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

1. Když jsem žádné fórum teď vidím jen prázdné komunikovat. Je to jako forum je uzavřen, ale bez zprávy ... Prosím, potvrďte, že fórum žije a zapnutý.
    2. Samozřejmě je to - nyní máte mnohem větší obsah právě teď. Každý překlad je do mezipaměti. Můžete vypnout databáze, vyrovnávací paměti, ale to se nedoporučuje. Díky vyrovnávací paměti vašeho překlady jsou mnohem, mnohem rychlejší.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Thumbs up

Hi boss
    Zkontrolujte prosím, zda znovu mé forum

1) Je vbtranslator je zcela funkčně v mém fóru s pochybnosti problém?

2) Je to moje forum po upgrade na novou verzi fungovat s jinými plugin?

3) I místo url takhle Forum hlavní doménou ==> Cutimalaysia.my / forum bez http:// je to ok? \\

4) Jaké informace musím místo tady? Fórum Adresář ==>??

5) URL sledování mimo forum Directory. Jsem ano. Je to správné?

P / S: Díky za další vysvětlení.

Datum registrace
    10. 2009

Fórum nefunguje v tomto okamžiku:
    Warning: require_once (/ home / maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / maximus / public_html / content.php on line 2

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / maximus / public_html / vb_dir.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / maximus / public_html / content.php on line 2
    Toto není problém vBET - vynecháte požadovaný soubor vb_dir.php Prosím opravit.

O vaše dotazy:
    1. Nelze říct, kdy fórum nefunguje. Já si to ověřit obvykle po zavázat, že fórum je opět v provozu

3. Nelze říci, protože vaše forum nefunguje. Používáte sub-domén ve své forum?
    4. Já nevím, protože fórum nefunguje. Pokud používáte adresáře ve fóru Fórum URL pak si dal tu forum Directory. To je jasně popsáno v popisu parametrů.
    5. Já nevím, protože fórum nefunguje. Chcete přeložit všechny stránky mimo fórum adresáře? Pokud ano, NIT by měl být zapnutý, pokud ne - vypnout.

PS. Vím, že to není vysvětlení, jste očekávali - pokud uvidím práce Fórum nemohu říct podrobnosti. Dejte mi vědět, kdy to bude funkční.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Thumbs up

Haha ... sorry2. Dělám odstraňování včera

Hi boss
    Zkontrolujte prosím, zda znovu mé forum

1) Vidím jen, že jsem některé jazykové pouľít k překladu pracují, ale stal se moudrým, když kliknu na druhou kartu, stejně jako domácí kartu pro příklad.
    Pro celkovou Můj vbtranslator nepracuje správně. Jak vyřešit tento velký problém?

2) Ano. Používám cutimalaysia.my / forum na místo mého vBulletin fórum. A vabdvanced cmps jako domovskou stránku, cutimalaysia.

3) Pro paměť vBET Cache (BETA). Který je nejlepší na & doporučil? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Díky za další vysvětlení.

Datum registrace
    10. 2009

OK. Toto fórum je již funkční, ale ne překlady. Jak vidím, překlady jsou špatné odkazy / forum / je nastaven tam dvakrát ... Takže máte špatné nastavení.

Myslím, že nejjednodušší způsob, jak se mi to PM přístupové údaje k FTP a správce CP. Pak jsem si to ověřit na místě.

1) Prosím, podrobnosti hodin přístup, budeme kontrolovat konfiguraci.
    2) Přesto, že je něco špatně v konfiguraci, protože překlad odkazy pod vlajkami se dělí - Double / forum /
    3) Nechceme navrhnout nějaké konkrétní řešení - nebudeme dělat reklamu pro ty, kteří vyrovnávací technologie. Prosím, najít nejlepší řešení pro vás. Mějte na paměti, že některé z těchto řešení je nejen ukládá, ale i pre-kompilátory, což je vaše PHP mnohem rychleji - Pro podrobnosti prosím podívejte tyto technologie do svých stránek a fór určené pro PHP

Datum registrace
    10. 2009

Díky za přístupové údaje.

Problém s nefunkční odkazy kvůli své špatné nastavení. Parametru Fórum Adresář, Nastavit (bez mezer)
    http: / / cutimalaysia .my / forum
    Kde je to jasně popsáno:
    Pokud váš forum není spojena s doménou, ale je to v nějakém adresáři, který je součástí URL, pak musíte nastavit zde. Set s "/" na začátku a bez '/' na konci, tj. "/ Forum"
    Dokonce si tam jasným příkladem ... Takže prosím, soubor se příslušné hodnoty - na fórum, to je / Forum

Dále - proč jste nastavit libovolnou hodnotu pro Forum hlavní doménou? Používáte sub-domén ve své forum? Pokud ano - prosím, dej mi alespoň jeden příklad ze sub-domény, na forum. Pokud ne, pak si prosím čistá hodnota pro tento parametr. To je jasně popsáno:
    Set je pouze v případě, Používáte-sub-domén v fóra.
    Také jste si stanovit vhodné vBET pravidla .htaccess ve vašem fóru adresáře. To je nutné, pokud chcete používat SEO odkazy. Zde naleznete přesný návod na to: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Také - pokud fórum překlad bude již pracuje (nejprve zkontrolujte, že před odchodem do další kroky), kterou byste měli udělat další 2 věci:
    1. Integrace vBSEO, že má přeložené odkazy (viz readme.html v vBET balíček návod)
    2. Nechte překládat stránky mimo forum Directory (vaše hlavní stránka je venku, a protože to není forum je třeba speciální zapojení) - zde najdete návod, jak na to: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Krátce - jste se potřebné kroky. Vezměte prosím na vědomí, že vám žádné odpovědi zde zdarma - takže si můžete udělat sami zcela zdarma. Pokud máte pocit, ještě to není vaší oblasti, můžete nám platí 30 dolarů za integraci: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Pokud si chcete udělat sami - všechny pokyny jsou, prosím, jen úhor přesně dané pokyny. Také dejte nám prosím vědět, když skončíte a popsat výsledky.

Datum registrace
    10. 2009

Jaký je postup? Potřebujete další rady?

Datum registrace
    10. 2009

Poslat SZ a e-mail - stále čekám na odpověď. Vaše řešení je již popsáno - prosím ladem ty a dát odpověď na výsledky.

Datum registrace
    10. 2009

Stále máte konfiguraci havaroval a jsme stále nedostali žádnou odpověď od vás. Právě jsem poslat zprávu na fórum. Opravdu chceme, aby vám pomohl

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •