Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: pomocí Geolocation nebo ip2location a jiné návrhy

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default pomocí Geolocation nebo ip2location a jiné návrhy

Mám FireFox v arabštině, takže když jsem navštíví vaše stránky, bude redirect mi arabština lang>> To je v pořádku
    ale také pomocí IE v anglické verzi a bude používat vaše stránky v anglické verzi
    Je pryč přidat abilit provést další faktor tím, že pomocí geololcation nebo ip2location, že zvýší také nejlepší volbou pro výchozí jazyk vistor, že první návštěva hlavní stránky

Další věc:
    i requist na highlite obraz použitý jazyk v překladu stránky

Také je pro mě důležité:
    , kdy uživatel zvolit výchozí původní jazyk tohoto webu
    by měl dostat jako výchozí při použití webu bez překladu a on chce odpověď nebo Přidat nové téma: jazyk je jako výchozí pro něj: Nepřidávejte jazyk BBCode

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

také:
    rychlou odpověď ve skupině Diskuse se mi zdá, není podpora

a tam jsou nějaké chyby, jsem o tom napsal:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Díky za vaše názory a připomínky. Prosím, mějte každý návrh / hlášení v samostatné vlákno - to bude dělat správu těchto mnohem jednodušší. A také není nutné upozornit na další vaše témata - vidíme ty, a my jsme četli každý post v tomto fóru

O své návrhy:
    - Geodetické zaměření: Jak již bylo zmíněno, jsme pomocí nastavení prohlížeče a my ti to hodí lépe, protože lidé mohou být mimo domov, a pokud budete po dobu 2 týdnů do jiných zemí, to ještě neznamená, že budete automaticky vědět, jejich jazyk Také by to ovlivňuje nejen výkon, ale také se domníváme, jak by to mohlo mít vliv robotům indexování stránky. Jak víme, že roboti nepoužíváme jazyk cookies, ale IP adres, které poukazuje na některé směru. Jste si jisti, že chcete robot přesměrování?
    - Zdůraznění snímky: přidáno do seznamu TODO
    - Výchozí jazyk stejně jako jazyk fórum: v takovém případě možnosti přidat BBCode jsou NoD nezobrazí vůbec (to nemá smysl, protože jeho jazyk je stejný ad forum jazyk) - takže nerozumím otázce. Mohl byste popsat víc?
    - Rychlou odpověď pro skupinové diskuse: přidána TODO list. Myslím si, že by již měly být podporovány, ale tam může být nějaký problém, nebo se slečnou někam do skupinové diskuse. Bude v pořádku 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Aktivní flag upozornit udělat - budou zahrnuty do 3.3.0

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •