Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: vBET delete - kraul chyba 100,000

Nováček
    Datum registrace
    03. 2010

Default vBET delete - kraul chyba 100,000

Použil jsem před rokem na krátkou dobu vBET3. Můj web adresa je: MUHAKEME.NET FORUMU. Protože jeden rok jsem si "chyby procházení" od google. Můj muhakeme.net chyby procházení ve více než sto tisíc stránek, protože vBET produktu URL. Mám špatné body z google a penále. Také jsem napsal na podporu google, a oni řekli, protože tisíce "procházet chyba" na více než 100 stránkách se to mohlo stát.

Vymazal jsem produkt ze svého FTP. Občas se podívám "Kdo je online" a vidím, že Google hledá můj starý přeložených stran.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Můžete obnovit svou licenci a získat nejnovější verzi. Vezměte prosím na vědomí, že obnovení stojí jen 30 dolarů. Můžete obnovit v sekci Ke stažení.

Také upozorňujeme na budoucnost - Nabízíme vám zdarma podporu. Takže nejlepší nápad je psát, když máte problém, místo aby vlastních akcí, které se vám další problémy.

O skutečný problém - Google vyhledávání starých stránek. Prosím, stačí přidat příslušné pravidlo, které přesměruje tyto požadavky na fórum hlavní stránku. Google přestane hledat po chvíli (řeknete mu, že tyto stránky jsou přesunuty).

Prosím, dejte nám ukázky svých neexistující odkazy - budeme psát si příslušné pravidlo
    Naposledy upravil vBET; 18-07-11 na 11:58.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Žádná odpověď - za podpory není nutná. Prosím napište zde v případě, že ještě potřebují podporu v tomto případě.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •