Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: vBSEO Mapa: Nelze spustit generátor souborů Sitemap přímo: Měli byste se přihlásit k tomu.

Default vBSEO Mapa: Nelze spustit generátor souborů Sitemap přímo: Měli byste se přihlásit k tomu.

Dobrý den,
    Nainstaloval jsem novou verzi Vbulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - všechny nejnovější verze na http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland) .

Teď mám nějaké problémy s serios Sitemap Vbseo.

1). Často jsem cant dostat "vBSEO Mapa zprávy" Link
    Musím se přihlásit, klepněte na tlačítko OK nebo zadejte a říká, přihlaste se prosím znovu, i login, pak se říká, že znovu přihlaste se prosím a tak dále.

2). V určitém okamžiku jsem si úspěšné přihlášení, ale pak jsem si další chybu. Chci spustit generátor souborů Sitemap pomocí "Run Gernerator", ale pak se říká, že "Nelze spustit Mapa ... (viz název)".

Prostě jsem na tyto změněné Vbseo stránek:
    Sitemap Generátor integrace - Erotika Enterprise Translator (vBET)

Edit:
    Také jsem cant klikněte na další tlačítka, jako je stažení Přihlášení ... Musím se přihlásit po celou dobu a pak se im zpět na úvodní obrazovce Mapa VbSeo.

Edit2:
    I zdravotně postižené vBet a to ještě nefunguje. I dont, že jeho o mém htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Myslím si, že o změně udělat, aby se mapa stránek práce pro vBet.
    Naposledy upravil wowglider.de; 17-06-11 na 14:02.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Pokud je v pořádku pro vás, pak prosím podrobnosti hodin přístup - já zkontrolovat na místě.

Pokud ne, tak:
    1. Přihlásit se problém
    S největší pravděpodobností to nemá nic společného s vBET, protože vBET kód změny uvnitř souborů vBSEO a můžete dostat ani ty.
    Také tato přihlašovací stránka je z vBSEO CP - je třeba se přihlásit v subsystém - to nemá nic společného ani s vBulletin.

Moje rada. Prosím zkopírujte soubory integrovaných vBSEO. Obnovení původního. Zakážete vBET na chvíli. Komentář vBET pravidla v .htaccess a zkontrolovat, jak to se teď chová. Pokud stejně jako předtím to nemá nic společného s vBET a vBSEO tým bude mít na vás podporovat. Já vím že jsou proti vBET, ale to je jen lži propaganda (Chcete-li něco zajímavého můžete vidět zde: Nevěřte vBSEO týmu).

Když budete mít vBET zdravotním postižením, a změny pravidel komentoval vrátil budou muset podporovat. A poté budete snadno vrátit do vBET - jen odkomentovat pravidel v htaccess, obnovit kopírování souborů, a umožní opět správce CP.

2) Je to stejný problém jako 1 - ztratíte přihlašovací jméno a heslo na serveru
    Možná je to jen nějaký problém s prohlížečem. Prosím, zkuste vyčistit cookies nebo použít jiný prohlížeč.

O Edit2:
    Pokud se chcete zcela zakázat vBET pak:
    1. vypnout v správce CP
    2. Komentář pravidla. htaccess
    3. Obnovení původního vBSEO soubory

Jak jsem psal jsem také pochyb o tom, že má něco společného s vBET. Ale je úplně zakázat vBET a problém bude pryč, pak prosím podrobnosti hodin přístup, a já se podívat (Vezměte prosím na vědomí, že příští týden jsem na dovolené - Kamil bude aktivní na fóru).

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

A ještě jedna věc. Mějte prosím na paměti, že vBET není podporu překladu správce CP. Takže to může být i problém. Ujistěte se, že váš administrátorský účet má nastaven svůj výchozí jazyk stejně jako jazyk forum (nebo vůbec). A prosím, ujistěte, že nemáte otevřeno iv jiných kartu si fórum. V opačném případě se můžete dostat přesměrování při přihlášení správce CP oblasti.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •