Dobrý den,
Nainstaloval jsem novou verzi Vbulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - všechny nejnovější verze na http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland) .
Teď mám nějaké problémy s serios Sitemap Vbseo.
1). Často jsem cant dostat "vBSEO Mapa zprávy" Link
Musím se přihlásit, klepněte na tlačítko OK nebo zadejte a říká, přihlaste se prosím znovu, i login, pak se říká, že znovu přihlaste se prosím a tak dále.
2). V určitém okamžiku jsem si úspěšné přihlášení, ale pak jsem si další chybu. Chci spustit generátor souborů Sitemap pomocí "Run Gernerator", ale pak se říká, že "Nelze spustit Mapa ... (viz název)".
Prostě jsem na tyto změněné Vbseo stránek:
Sitemap Generátor integrace - Erotika Enterprise Translator (vBET)
Edit:
Také jsem cant klikněte na další tlačítka, jako je stažení Přihlášení ... Musím se přihlásit po celou dobu a pak se im zpět na úvodní obrazovce Mapa VbSeo.
Edit2:
I zdravotně postižené vBet a to ještě nefunguje. I dont, že jeho o mém htaccess.:
Code:
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Myslím si, že o změně udělat, aby se mapa stránek práce pro vBet.