Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 16

Závit: Zapnutí / vypnutí vbet bez problémů

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Zapnutí / vypnutí vbet bez problémů

Dobrý den, je možné si v příští verzi byste to udělat tak, že alespoň pro vbet testovací účely lze vypnout, když jej zakázat teď nemohu dostat na moje stránky vůbec a musí si s. Htaccess ... atd. v Aby fóra použitelné.

Tam by měl být způsob, jak aktivaci nebo deaktivaci vBET snadno, stejně jako mnoho jiných mods, že tento druh integrace je velmi cenné pro uživatele a Poradce při potížích.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Za prvé - pokud zakážete vBET - naše pravidla v htaccess nefungují - proč? proto, že nemáte kód vlajky v URL.

Za druhé, pokud máte vBET integrovaný s vBSEO - nemáme žádné možnosti - můžete pouze nahradit staré soubory vBSEO znovu (vBSEO systém nemají háčky systému).

Na konci - fórum po zakázání vBET měl pracuje normálně (prázdné obrazovky, atd.)
    Pokud máte prázdnou obrazovku po vypnutí vBET - kontrola v souborech protokolu serveru pro některé chyby - Prověříme to.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Stejně jako Kamil píše -. VBET, když je vypnuté pravidla htaccess by neublíží nic.

Také pravda, o integraci vBSEO - není tam žádný systém souborů háčky, takže změny jsou nutné.

Já jsem toto vlákno se pohybuje chyby části. Uveďte, prosím, více informací (pokud je vidět bílá obrazovka, musí být chyba v logu), takže budeme moci pracovat na tom.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Michal to není chyba, to je moje místo není žádný způsob, jak jednoduše vypnout vBET, budou další mods:
    Aktivovat produkt?
    Ano Ne

Datum registrace
    05. 2010

Můžete povolit nebo zakázat vBET v admincp-> Plugins-> Správa výrobky - máte stejné výsledky

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Datum registrace
    05. 2010

Co si myslíte, že tato volba je nutné?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Nevím, co si ostatní myslí Kamil, ale pro mě myslím, že je zejména pro nové majitele fóra, kdo by neznal jít pluginy a výrobky> Správa Produkty> zakázat výrobek, většina se jen podívat na "Turn to on / off "v Možnosti AdminCp> vBulletin.

Datum registrace
    05. 2010

Jak je to s otázkou po vypnutí vBET? Můžete potvrdit, že tento problém stále ještě existuje?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Jediný problém, který nastává tehdy, když zákaz vbet opětovné povolení je, že lang kód značky, které jsou již analyzovány takto http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 jen jsem zdravotně postižené vBET vyzkoušet a pak znovu povolit a dříve analyzovat [lang] tag není analyzován nebo přeložit

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •