Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: vBET znamenalo, že moje slova vypadli z indesku Google!

Nováček
    Datum registrace
    05. 2011

Default vBET znamenalo, že moje slova vypadli z indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Czech
    Translated text
    Nainstaloval jsem si na módní NLP-er - automatické závit tagger a vBET verzi zdarma.

Vzhledem k tomu, Nainstaloval jsem si všiml, že vBET vypadl z indexu Google mé štítky se základním jazykem (polsky).

Z toho, co vidím to na fórum je indexována pouze 50 Tagy: zadejte místo: adresa fórum o Google, protože já nemohu vložit odkaz.

Možná je to proto, že tam jsou chyby v Sitemapie (tak mi webmaster tools)? Konkrétně, že naznačují, že některé odkazy vedou na stejné místo.

Možná, že čas na přemýšlení nad touto NLP-er? Počet návštěv za den mě vysadil 13 až 10 tisíc, k tomu, že značky mají vypadl z indexu.
    Original text

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Text automatically translated from: Polish to: Czech
    Translated text
    Poskytněte prosím odkaz na web, můžeme vidět, co se stane v případě, že jsou nějaké přesměrování či odkazy se dobře.
    Pokud jde o portál je jednoduchý, NLP udávat nesprávné informace, které je v současnosti hlavním jazykem Google plazil asi 275 výsledků, a myslím, že to jsou všechny značky, které existují v tomto fóru (je menší než 120, ale některé mají pár stránek ve výsledcích) . Snadné ověření - hodit do Google dotaz:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    V souvislosti s touto chybou na vaší straně, mám podezření, že by také mohla být nějaká chyba na indexované značek ve své vlastní forum - upload odkaz, který ověří, že jako první.

Píšete Chyba - uvést jakékoliv podrobnosti. Nejsme schopni reagovat na nespecifikované chyby, nebo pomoc bez konkrétních informací.

Zcela na okraji - vBET nemění stránky v přirozeném jazyce (přidávají příznaky), takže pokud opravdu tagy zmizí z indexu, pak navrhuji, aby ověřil, zda někdy nejsou blokovány v souborech robots.txt

Prosím pošlete potřebné informace.
    Original text
    Naposledy upravil vBET; 18-05-11 na 20:14.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •