Nainstaloval jsem si na módní NLP-er - automatické závit tagger a vBET verzi zdarma. Vzhledem k tomu, Nainstaloval jsem si všiml, že vBET vypadl z indexu Google mé štítky se základním jazykem (polsky). Z toho, co vidím to na fórum je indexována pouze 50 Tagy: zadejte místo: adresa fórum o Google, protože já nemohu vložit odkaz. Možná je to proto, že tam jsou chyby v Sitemapie (tak mi webmaster tools)? Konkrétně, že naznačují, že některé odkazy vedou na stejné místo. Možná, že čas na přemýšlení nad touto NLP-er? Počet návštěv za den mě vysadil 13 až 10 tisíc, k tomu, že značky mají vypadl z indexu.
Poskytněte prosím odkaz na web, můžeme vidět, co se stane v případě, že jsou nějaké přesměrování či odkazy se dobře. Pokud jde o portál je jednoduchý, NLP udávat nesprávné informace, které je v současnosti hlavním jazykem Google plazil asi 275 výsledků, a myslím, že to jsou všechny značky, které existují v tomto fóru (je menší než 120, ale některé mají pár stránek ve výsledcích) . Snadné ověření - hodit do Google dotaz: Code: site:forum.simple-nlp.pl/tags/ V souvislosti s touto chybou na vaší straně, mám podezření, že by také mohla být nějaká chyba na indexované značek ve své vlastní forum - upload odkaz, který ověří, že jako první. Píšete Chyba - uvést jakékoliv podrobnosti. Nejsme schopni reagovat na nespecifikované chyby, nebo pomoc bez konkrétních informací. Zcela na okraji - vBET nemění stránky v přirozeném jazyce (přidávají příznaky), takže pokud opravdu tagy zmizí z indexu, pak navrhuji, aby ověřil, zda někdy nejsou blokovány v souborech robots.txt Prosím pošlete potřebné informace.
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Naposledy upravil vBET; 18-05-11 na 20:14.
Zobrazit Tag Cloud
Pravidla fóra