1. Je to italský fóra obsah příspěvků je průměr, a to nemá nic společného s tím, co jste řekl.
2. Nejsem zabít, protože fórum, zaregistrujte se mod po 3 návštěvách (jeden z nejpopulárnějších nainstalován mods), nemá nic společného s roboty, jak se procházejí, dokonce i děti vědí, že kromě toho jsem od té doby používat vBET Bezplatná verze vyšla (asi rok??) a nic se změnil nebo přidal od té doby.
Problém je, že moje forum je považován za středně fórum s 368.000 vlákna, když Google pošle boty na mých stránkách, které skutečně vidět 368.000 vlákna, ale na www.google.52languages byli vidět 1.540,000 indexovány vlákna který způsobil google bot k útoku na mé stránky se snaží zjistit, kde jsou. Můj cache byla stanovena na pět dní se do všech jazyků je v mezipaměti, ALE nyní (testování) nastavil jsem to na 2 dny s 4 jazyky jsou uloženy v mezipaměti na tomto místě mohu potvrdit, že problém JE bb, protože teď jsem dole na 766.000 indexovány vlákna a Google roboty přestaly útočit mé stránky.
Příklad: Vaše stránky 5.578 efektivní vlákna, ale Google vidí 334.000 indexovány vlákna, chápete, kde je problém?
Bez trestný čin, musíte zjistit, co se děje s pomocí Google a najít řešení pro problém, protože Google zjistila 52x jazyků je falešný | duplicitní indexovány odkazy znamená, že si odkazy nejsou fyzicky neexistují a nemohu tvrdit, že od té doby je to pravda, je to cache na našich serverech, je to jako podvod.
Na malých fóra, které nevěnují pozornost, ale na střední | velké fórum není kolem nepozorovaně.
Měli byste začít investovat jazyk parametr URL (adresa? Jazyce= En') to je to, co spouští Googlu roboty k ověření bb pohonem míst. Máte snídaní? (nemám), což znamená, že používáte jiný jazyk parametr, který v okamžiku, kdy je kolem Googlu pozornost.
Mnoho dalších vBET uživatelé mají stejný problém, takže to není náhoda!
PS. Google Centrum nápovědy prohlášení: Obecně platí, že se tato zpráva zobrazí, pokud se objeví relativně vysoký počet adres URL pro vaše webové stránky.
S pozdravem

Ujistěte se, že omezení mod je dost chytrý, nebo zakázat.
Odpověď s citací