Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Vbet s velkými fórum systémy? Co vy na to?

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Default Vbet s velkými fórum systémy? Co vy na to?

Chtěl bych poradit s vámi o velkých desek s kombinací Vbet
    Můj systém běží dlouho a funguje docela dobře .... Proto jsem se zničit obavy

Mám asi 350 000 témat a asi 2 miliony komentář
    My databáze je poměrně velká a Vbet Zřejmě poroste
    Využití dat 3.66 GB
    Index Použití 1.45 GB

Myslíte si, že systém této velikosti by se mohly týkat i s Vbet?
    Co se stane do systému své databáze poroste významně Vbet?
    Je můj systém bude těžké a pomalé?

Michael, v místech seznamu .... (To, že pracují s Vbet) -
    První aktualizaci seznamu, většina z nich Vbet neexistuje
    Za druhé jsem neviděl ve velké Forum List (můj rozsahu nebo více), pro porovnání

Omlouvám se za mé obavy
    Já jen nechci udělat chybu

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

Především - nemusíte se omlouvat za něco. Jsme zde pro Vás

O naše zákazníky seznam - budeme to překontrolovat a aktualizovat. Vezměte prosím na vědomí, že tento seznam základny na informace poskytnuté zákazníky - někdy musíte kliknout na odkaz forum, že zákazníka na portálu. Budeme kontrolovat všechny linky znovu - to bude provedeno do konce příštího týdne.

Samozřejmě databáze porostou při použití vBET. Stále Vezměte prosím na vědomí, že to neovlivní normální stránky generace (nepřekládají), protože vBET používá vlastní tabulky cache - nepřidávejte data vBulletin tabulky (pouze pro uživatele výchozí jazyk v tabulce user, ale je to velmi malé množství dat ). Nechceme samostatné fórum na seznamu jeho velikostí - Můžete si to ověřit a vyrobit si vlastní srovnání velikosti.

Vezměte prosím na vědomí, že vBET je velmi konfigurovatelný. Máte-li lagre fórum a máte strach o výkonu začněte prosím pouze 2 jazyky - původní a některé další. Pak můžete sledovat čtyři fórum výkonu a přidání nových jazyků, z času na čas. vBET podporuje 52 jazycích (v příští verzi budeme přidávat další), a můžete si vybrat, které chcete mít na svém fóru. Někteří naši klienti nemají zájem o to vůbec možné, někteří z našich klientů, limity, je pro výkon, někteří z našich klientů využívá všechny jazyky.

Také jsme host vyrovnávací paměti, která bude mít velké množství místa na pevném disku, ale umožní, aby jako okamžitou reakci bez databázových dotazů na generaci - je to proto, že pro hosty vBET mohou vyrovnávací paměti plné odpovědi jako statické soubory.

Takže máme spoustu zlepšení výkonu. Doporučuji se podívat na představení rady pro více informací:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Vezměte prosím na vědomí, že prosté porovnání počtu pracovních míst a dalších uživatelů na fórech vám nedává dostatek informací - neuvidíte nejdůležitější informace - jak velké jsou prostředky pro toto fórum. Mám na mysli počet a výkon procesoru, množství paměti, důležité je být konkrétní konfiguraci Apache, MySQL, vBulletin. Jedna věc je hardware, 2. je ladění software pro lepší výkon.

Takže nejlepší způsob, jak ověřit, jak se bude chovat na své vlastní fórum, je to tam nainstalovat. Jak jsem psal pro bezpečnost, můžete začít s pouze 2 jazyky a čas od času (vyrovnávací paměť, kdy se splní), můžete přidávat nové jazyky.

Myslím si, že váš systém může týkat dobře vBET - nemůžu říct, to se bude zabývat i všech jazycích - to nezáleží jen na forum velikost, ale i na zdroje. Ale konečně můžu říct, že jsem si jistý, že vBET bude fungovat i na forum a množství jazyků, které vaše skutečné hardware bude schopna zvládnout něco zkontrolovat.

Člen
    Datum registrace
    12. 2010

Budu vás informovat Odpověď na tuto otázku během několika týdnů.

Prostě platí, že tuto aplikaci nainstalovanou na svém webu, který je Amerika je největší satelitní technologie diskusní fórum s více než 160.000 členů a téměř 3 miliony pracovních míst.

Mám palce, že to bude fungovat a funguje dobře.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

takže čekáme na informace od vás

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Text automatically translated from: Hebrew to: Czech
    Translated text
    V současné době to mi dává hodně problémy se servery, jsem se zase pomalu více a více překladů
    Překlad systém ukončí všechny prostředky serveru a já jsem neustále ve válce proti sobě
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Malý počet aktivních jazyků, neboť čas je dobrý. (Dobrý tip)
    Když cache pro aktivní jazyk bude plná - zkuste vypnout další jazyky (jeden po druhém).

Těšíme se na další optimalizaci celou dobu
    Naposledy upravil kamilkurczak; 17-01-11 na 14:30.

Quote Původně odeslal scottct1 View Post
    Budu vás informovat Odpověď na tuto otázku během několika týdnů.

Prostě platí, že tuto aplikaci nainstalovanou na svém webu, který je Amerika je největší satelitní technologie diskusní fórum s více než 160.000 členů a téměř 3 miliony pracovních míst.

Mám palce, že to bude fungovat a funguje dobře.
    I "jen" asi 50 tisíc členů, ale jsou někdy velmi aktivní, a tak jsem někdy o 600ppl ve stejnou dobu na. Na Google mám asi 1mio indexovaných stránek a mohu říci, vbet se daří

Člen
    Datum registrace
    01. 2010

Translated text
    Jen doufám, že na silnici bude lepší pro velké systémy, Zavřel jsem překladový systém úplně, můj dedikovaný server se s ní zacházet
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal dacho View Post
    Translated text
    Jen doufám, že na silnici bude lepší pro velké systémy, Zavřel jsem překladový systém úplně, můj dedikovaný server se s ní zacházet
    Original text
    Máte-li problémy s výkonem prosím otevřít nové vlákno v řešení problémů a naši pracovníci vám rady. Můžete si také přečíst výkon rady zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    A co je nejdůležitější - je-li váš server není schopen zvládnout všechny překlady najednou, stačí vypnout některé překlady. Začněte s několika málo, a pokud chcete více než přidat po jednom z času na čas. Vezměte prosím na vědomí, že většinu času tráví čekám na odpověď překlad Google, po které vede vBET cache a další překlad je mnohem, mnohem rychleji.
    Také vBET má hosta vyrovnávací paměť, která přispívá k mezipaměti stránky pro hosty ještě rychleji než čistá vBulletin to! Samozřejmě, pro mezipaměti stránky.

Datum registrace
    10. 2009

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •