Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Po instalaci jsem se prázdná stránka

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Default Po instalaci jsem se prázdná stránka

Četl jsem pozorně všechny pokyny a následoval, ale po instalaci jsem se prázdná stránka. Něco je špatně, ale nevím.

Já jsem vbseo integraci první. Nahrané všechny soubory a nainstalovat plugin. Teď už nemá přístup všech stránek i mé admincp.

I moje překonfigurovat vbseo soubory a odstranili všechny nahrané soubory vbet. Nemohl jsem odinstalovat z vbet plugin z mého admincp. Vidím vbet databázové soubory z panelu Plesk.

Co mohu dělat? Potřebuji vaši okamžitou pomoc.
    Naposledy upravil beaconsfield; 02-10-10 na 19:32.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Jsem vypnul všechna plugin háčky jako první. I smazané soubory vbet databázi, protože jsem nemohl odstranit běžným způsobem (odinstalovat z admincp) jsem odinstalovat a znovu nainstalovat plugin vbseo to. My forum vypadá ok teď.

Stále mám vbet možnosti mého admin ovládacím panelu.

Jsem si jistý, že jsem sledovat všechny instrukce, jak má být. (Je možné, že se mýlím)

Myslím, že mám procesor nebo některé chybějící soubory (curv, něco takového) na svém serveru.

Myslím, že neexistuje žádná technická podpora. Pozdní podpora je nesmysl.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Zeptal jsem se serverem věci. Můj server má již CURL a iconv. V čem byl problém?

Do té doby jsem se použít vlastní vBulletin styl. Může to být problém?
    Naposledy upravil beaconsfield; 02-10-10 na 22:02.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jsem na to teď. Dám úplnou odpověď během několika minut.

Datum registrace
    10. 2009

Vlastní šablonu by neměl být problém. Také reinstalaci vBSEO bylo zbytečné. Pokud se taková věc stane během příštích vBET instalace prosím jen přepsat změnila vBSEO soubory s jejich původním obsahem (z balíku vBSEO).

Nemůžu říct, co přesně se stalo. Mohlo by to být špatné vBSEO integrace nebo něco jiného.

Prosím, instalaci znovu. Tentokrát se zkontrolovat, jak se chová forum po každém kroku (takže budeme vědět, co je otázka vBET nebo vBSEO integrace). V případě neúspěchu v jednom kroku - nechodí do další. Takže:
    1. Vyrobeno vBET instalace a potřebné konfiguraci (nestanoví SEO odkazy zatím nemění Další možnosti - jen to potřebné věci). Zkontrolujte, zda se fórum funguje. Zkontrolujte, zda se překladu pracuje. Pokud váš forum nefunguje - disable vBET a dejte nám vědět. Je-li správce CP nefunguje příliš - disable háčky na celém světě, pak vypnout a povolit vBET háčky na celém světě. Také dejte nám vědět.
    2. Set SEO odkazy a máte-li vBET. Htaccess pravidla. Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.
    3. Vyrobeno vBSEO integrace. Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.
    4. Změna vBET možností, jak se vám líbí (možná máte problém s nějakou konkrétní konfiguraci). Zkontrolujte, zda se fórum a překlady pracují.

Dále viz toto: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Naposledy upravil vBET; 03-10-10 na 01:04.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Jdu krok za krokem, jak jste mi řekl.

Používám vbseo 3.5.2. Při integraci vbseo:

vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php

Hledat:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Nahraďte jej tímto kódem:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Pokud bych nahradil tímto kódem jsem se prázdná stránka. Já jsem třikrát všechny byly stejné. Čekám vaši odpověď.
    Naposledy upravil beaconsfield; 03-10-10 na 08:47.

Datum registrace
    10. 2009

Jak tomu rozumím míjíme druhý krok, a tak máte příslušné změny v souboru. Htaccess. Prosím, dejte nám celý obsah souboru htaccess -. Snad se používají špatné pravidel (fóra bez vBSEO), nebo to jsou v nesprávném místě - budeme kontrolovat to. Jsou-li na tlačítko OK. Budeme se ptát na přístupové údaje ke kontrole, a jediným je pro Vás na místě.

Dále upozorňujeme, že jsme neměli kontrolovat vBET s vBSEO 3.5.2 dosud. Budeme ji nainstalovat na náš zítřejší zkoušku stupně a zkontrolujte problémy. Takže pokud to bude něco společného dáme řešení bez přístupové údaje. Je-li na naší straně to bude fungovat - budeme se ptát na přístupové údaje.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Nejprve jsem začal integraci vbseo podle vašich manuálu. Já jsem na třetí stupeň integrace.

". Poznámka: Pokud používáte vBSEO naleznete v sekci Integrace vBSEO první Jinak po nahrání vBET soubory, nebudete moci používat fórum (i správce CP), dokud se vBSEO Integraiton."

Jsem se změnit. Htaccess

# Comment následující řádek (přidat "#" na začátku)
    # Vypnout funkci mod_rewrite.
    # Poznámka: stále musíte vypnout v hack
    # Ovládací panel vBSEO zastavit přepisování URL.
    RewriteEngine On

# Některé servery vyžadují RewriteBase směrnice, které mají být
    # Povolit (odstranit '#' na začátku k aktivaci)
    # Poznámka: Pokud je povoleno, je nutné zahrnout cestu
    # Do kořenové složky VB (tj. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Mydomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Naposledy upravil beaconsfield; 03-10-10 na 18:13.

Datum registrace
    10. 2009

Takže to je ten problém. Omlouváme se - tam je malá, ale v návodu k instalaci. Změnili jsme integrace, aby to není vhodný způsob, jak ještě. Budeme ji opravit v našem souboru readme (jsme odstranili z vBET4.x readme, ale zapomněl ho odstranit z vBET3.x) - Omlouvám se za potíže.

Still - dal jsem vám přesné instrukce, co dělat a jste ladem. Nebudeme schopni pomoci, pokud nechcete použít naší pomoci. Prosím jen úhor přesně pokyny, které jsem ti dal, a pak v případě, že bude ještě otázek o tom psát. Takže zpět Krok 3 a dělat kroky 1 a 2 první. Napsal jsem zcela jasně, že můžete jít na další Teprve po kontrole je to s aktuální jedna:
    Tentokrát se zkontrolovat, jak se chová forum po každém kroku (takže budeme vědět, co je otázka vBET nebo vBSEO integrace). V případě neúspěchu v jednom kroku - nechodí do další.
    Naposledy upravil vBET; 03-10-10 na 17:57.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2010

Já jsem krok 1 a krok 2 z integrace. Já jsem si přečetl mi následující instrukce.

Prosím, změňte si soubor Read Me. Budu čekat, že.
    Naposledy upravil beaconsfield; 03-10-10 na 18:02.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •