Přihlášení

Zobrazit plnou verzi: Uživatelé vysílání v různých jazycích

Simon Lloyd
30-09-10, 20:03
Ahoj mohl byste mi říct, že pokud uživatel příspěvky v holandské řekl po shlédnutí fóra v nizozemštině, když vidím místo bude anglicky?

Také čím více databází nebo databázové tabulky jsou k dispozici?

Je tu další zatížení serveru?

Je to bezpečné SEO?

Může být automatické všechny překlady, tj. všech španělských vždy vidět ve španělštině všech ruských bude vždy vidět v ruštině ********** atd.?

S pozdravem,
Simon

vBET
01-10-10, 09:33
Dobrý den, je možné rozpoznat zprávu vBET jazyk (konfigurovatelné). Takže pokud uživatel napíše zprávu do HIE každý podporovaný jazyk, pak vBET pozná svůj jazyk (pomocí Google) a pak se automaticky neprůhledné, že v příslušných BBCode.

vBET vytváří nové tabulky vyrovnávací paměti, ale provedeny žádné změny v nativním vBulletin tabulkách.

Samozřejmě, že bude další zátěž - není přeloženo magicky;) Stále vysoké zatížení bude jen pro přeložených stran - pro normální stránky vBET Pouze inzeráty vlajky.

Je SEO bezpečné. vBET podporuje URL překlady. Takže pokud máte VB3 a vBSEO, nebo VB4 (s vBSEO nebo pomocí VB4 friendly URL), pak se vaše URL budou přeloženy:)

Celý překlad je automaticky:)

Simon Lloyd
01-10-10, 14:08
Test: Jmenuji se Simon, nejsem blbej:)

Simon Lloyd
01-10-10, 14:14
Myslím, že pak se ptát im je to možné spustit bez vlajky na vrcholu, nebo volbu jazyka rozbalovací?
Chci návštěvníci na mé stránky automaticky zobrazit stránku v jejich jazyce (za předpokladu, že jejich webový prohlížeč je nastaven, aby jejich země standard) bez nutnosti kliknout na tlačítko, nebo něco jako Nechci mít příznaky, nebo rozevírací, ale v poště je užitečná, mám také vlastní kód bb to je analyzován pomocí samostatného souboru PHP regex bude to problém?

Simon Lloyd
01-10-10, 14:15
Test 2: Jmenuji se Simon, nejsem blbej! Edit pro dual jazykový testLíbilo se mi tento test:)

Simon Lloyd
02-10-10, 09:09
I když mám rád mod (i zkoušky udělat ive) Obávám se, že podpora doba odezvy je velmi špatná, jsem vyslán včera v 14:14 (GMT) a stále žádná odpověď 19 hodin později!

To mi nedává důvěru ke koupi.

Simon Lloyd
02-10-10, 20:09
No tak kluci od 30 hodin se odpovědi, co chcete prodat věci, nebo ne?

Simon Lloyd
02-10-10, 22:40
Myslím, že pak se ptát im je to možné spustit bez vlajky na vrcholu, nebo volbu jazyka rozbalovací?
Chci návštěvníci na mé stránky automaticky zobrazit stránku v jejich jazyce (za předpokladu, že jejich webový prohlížeč je nastaven, aby jejich země standard) bez nutnosti kliknout na tlačítko, nebo něco jako Nechci mít příznaky, nebo rozevírací, ale v poště je užitečná, mám také vlastní kód bb to je analyzován pomocí samostatného souboru PHP regex to bude problém? poslední době žádají Pak jsem zvyklý neobtěžoval koupit to, ale nainstalovat jednoduché Google vývojářů jQuery verzi pouze pro překlad stránek!

Odpovězte, prosím, můj querie a tyto pokud možno:

Mám vbseo a vbseo Mapa je něco navíc musím udělat po zakoupení mod (vzhledem k tomu, že někdy dostanu odpověď zde), abyste se ujistili, že všechno funguje?

vBET
02-10-10, 22:43
Dobrý den. Upozorňujeme, že naše služba není 24 / 7. V pracovní dny jsme každý den. O víkendech obvykle příliš, lze ještě není tak často. Také máme zákazníky z celého světa, je tak někdy doba odezvy ovlivňuje časový rozdíl (většinou spíme v noci;)).

Omlouvám se za tuto pozdní reakci. Vezměte prosím na vědomí, že Kamil (naši zaměstnanci chlap) právě vrátil z dovolené, takže od pondělka se vrátíme k lepší doba odezvy:)

I v tomto případě - jsem slečnu na vaši otázku, protože to bylo fallowed o testovací zprávu. Když jsem sem přišel, viděl jsem jen test a nedal pozor na zprávy před jejím (jak bylo poslat minutu po minutě). Omlouváme se - byla to moje chyba. I teď jsem zmatená, co to je a musel vrátit na začátek tohoto rozhovoru zjistit, proč píšete o nějakých 30 hodin, když jsem tu byl včera a nic řešit se mnou. Teď vím, že nic, co jsem si všiml - Stýská se mi Vaše zpráva o omyl ladem testovací zprávu. Ještě jednou prosím vzít mou omluvu.

Odpověď na otázku, můžete zcela vypnout a nastavit příznaky možnost přesměrovat uživatele automaticky jejich jazyků založit na nastavení prohlížeče (vBET používá hlavičky poslat prohlížeč pro to). Ale to se nedoporučuje:
1. Ve výchozím nastavení Google nebude vidět vaše další stránky. Bude-li přidat do těch Mapa stránek. Nebudete-li to, pak se tyto stránky nebudou indexovány, takže nebudete získat další provozu z nových míst - lidé prostě nenajde se o tom
2. Uživatelé mohou pocházet z toho, že jejich počítačů. Tj. pokud je někdo z Polska, ale půjde na fórum z nějaké internetové kavárny v Anglii, pak se řekne prohlížeč vBET, že jazyk by měl být angličtina. Zakázáním vlajky nebude dát uživateli možnost změnit jazyk.

Vlastní BBCode by neměl být problém, pokud to jsou opravdu BBCode. Už jsme měli problém s jedním mod, který byl za použití své vlastní "BB kódy", ale problém byl, protože opravdu není použití BBCode - jen text, který si sami analyzován. Vezměte prosím na vědomí, že BBCode není jen text [] analyzován regulárního výrazu. BBCode je zvláštní ochranné známky, která je zapsána v motoru, vBulletin a je analyzován motorem vBulletin (musíte plugin příslušným háčky). Pokud nechcete používat to tak, pak se opravdu nemusíte BBCode, jen zvláštní označení uznávané váš kód. V takovém případě můžete mít problém. Protože v takovém případě není BBCode, tak to nebude analyzován Erotika a kdy bude lang BBCode bude zpracován, bude se text k překladu s speciální znaky, které nejsou BBCode, i když jsou uvnitř [] (protože vBulletin jsi t rozpoznat tak, nech to být) - takže tento text bude posílat překládat, a Google může poškodit vaše speciální znaky (např. tím, že prostor před uzavřením]).

vBET
02-10-10, 22:46
Poslední době žádají Pak jsem zvyklý neobtěžoval koupit to, ale nainstalovat jednoduché Google vývojářů jQuery verzi pouze pro překlad stránek!

Odpovězte, prosím, můj querie a tyto pokud možno:

Mám vbseo a vbseo Mapa je něco navíc musím udělat po zakoupení mod (vzhledem k tomu, že někdy dostanu odpověď zde), abyste se ujistili, že všechno funguje?

Jen jsem odpověděl na vaši otázku, když jste napsal toto:)

O vBSEO - Ano, máte k integraci. To je dobře popsán v souboru README. Tato integrace musí být schopen přeložit URL:)
Můžete také integrovat s generátorem stránek, na které URL si stránky součástí Mapa stránek. To není nutné (pokud máte příznaky, bude Google najdete těchto stránkách tak, ještě to může trvat déle, v tomto případě).

Simon Lloyd
02-10-10, 22:55
Díky za odpovědi a vysvětlení, budete uvolňovat aktualizované verze brzy, že se stará o vbseo Mapa a automaticky?

Pokud mám ukázat vlajky dostat indexování Google můžu ještě automatickou změnu jazyka?

Pro mou vlastní BBCode jsem musel přidat na PHP soubory pod CODE BBCode pro svou verzi spolu s další soubor pro kód ohlédnout se na to ještě udrží <pre> značky ... atd. Zde je ukázka nit Změna kódu VBA Tisk s vybranou stránku Myslíte si, že by se problémy s použitím vbet na mých stránkách?

vBET
02-10-10, 23:20
Nebudeme vBET vydání verze, která koláče a péče o vBSEO Mapa integrace automaticky. To není možné, protože tyto mody nemají umožňuje, že (nemají žádné háčky). To je důvod, proč integrace vyžaduje jednoduché změny kódu - to je velmi dobře popsán v souboru README Podívejte se na nahrazování úrovni - takže je dostatek vědět, jak používat textový editor, bo to.

Nemusíte mít příznaky pro Google Pokud máte integraci s generátorem Mapa stránek. Stále jsme radu, že vlajky v ceně (již bylo popsáno proč). Možnosti pro vlajky řízení a pro přesměrování jsou od sebe odděleny. Takže můžete mít v každém sonfiguration, který chcete. To menas, že můžete mít příznaky a automatické přesměrování na nastavení jazyka Broswer:)

Pokud váš zvláštní označení (jak jsem psal, v závislosti na architektuře phpBB BBCode jsou registrovány podle zvláštních vBulletin hák, nebo také správce CP - a pořád jsem si jistý, že se to dělá jinak) se používá pouze vnitřní CODE bbocde pak vidím Žádný problém - obsah CODE, PHP a HTML bbodes nejsou překládány:) vBET to v účelu - Nemá smysl překládat do kódu a to by jen zlomit obsah těchto BBCode.

Simon Lloyd
02-10-10, 23:27
Ok jednu otázku, může-li si koupit a to mi láme vlastní BBCode (což je jeden z nejdůležitějších rysů mé stránky) jsem odinstalovat a získat náhradu do řekněme 10 dnů?

Právě teď jsem Překladač Google (která je jádrem vaší mod), který překládá všechno (kromě Facebooku) včetně BBCode zákoníku, pokud si mod funguje jak má bez překladu BBCode bych rád, aby ji udrželi.

vBET
02-10-10, 23:43
Pokud se zdá, že vBET převádí obsah CODE BBCode na fóru, bude to považováno za chybu a budeme pracovat na nápravě. Neposkytujeme náhradu, protože chyby, jsme jenom opravit:)

Takže pokud je to jako byste popsat i své zvláštní označení se používá pouze vnitřní CODE BBCode pak můžete relaxovat a klidně se o tom. Můžete napsat nějaký testovací zprávy na našem fóru, takže uvidíte, že obsah CODE BBCode není přeložil vBET (a text kolem ní je). Viz zde:

This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of brackets will be changed

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations