Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: обичай връзки за началната страница на шаблона

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default обичай връзки за началната страница на шаблона

Здравейте,

Аз трябваше да създадете потребителски шаблон от нулата (моята борда е силно персонализирани).

Всичко е работи добре, освен когато потребителят следва връзка към под-език, връзките на основния език (т.е. domain.com) са актуализирани, за да бъде началната страница на този език, (т.е. domain.com / ES /).

Как мога да отменя пренаписването на конкретна връзка, така че мога да запази връзката на оригиналния език (английски), като същевременно запазят основните лого на сайт с помощта на новата връзка на специфични за страната началната страница?

благодаря

MOGmartin

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ако имате нужда от пример,

1) моля отидете на моите борда _AT_ MOGmartin SEO форум, FREE SEO Tools & SEO Blog@seoforums.org
    2) кликнете върху друг език
    3) Кликнете върху Назад към английски (първото знаме).

Аз трябва да зададете, които сочат към отидете на началната страница на основния сайт.

благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз я виждам. Какви промени сте направили в vBET шаблон за знамена поколение. Също така - не сте направили някакви промени за vBET код?

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Аз я виждам. Какви промени сте направили в vBET шаблон за знамена поколение. Също така - не сте направили някакви промени за vBET код?
    няма промени на всички, аз току-що създадената твърд кодирани шаблон в HTML с езици, което исках, и да ги посочи в правилната директория:

IE. испански флаг = сочат към / ES /
    френски флаг = сочат към / FR /

не се използва логика.

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    няма промени на всички, аз току-що създадената твърд кодирани шаблон в HTML с езици, което исках, и да ги посочи в правилната директория:

не се използва логика.
    нещо? избутам?? помогне??

др.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

не се използва логика.
    Така че ви променя напълно начина на знамена поколение. Моля, обърнете внимание, че vBET генерира флагове URL обикновено не преведени страници и за преведени страници използва там префикс vbet_flag- , който е отстранен по време на превод проследяване (да признае знамена връзки и не се добавя там кода на езика). Ти го промени и това е, защо вашия флаг, е добавил език код.

Така че моля върнете vBET шаблон и го променяте, ако имате нужда, или във вашия код проверка съществуват $_REQUEST ["език"] и в този случай Добавяне vbet_flag- в началото на флаг URL (не на картинка - връзка около изображението).

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Така че ви променя напълно начина на знамена поколение. Моля, обърнете внимание, че vBET генерира флагове URL обикновено не преведени страници и за преведени страници използва там префикс vbet_flag- , който е отстранен по време на превод проследяване (да признае знамена връзки и не се добавя там кода на езика). Ти го промени и това е, защо вашия флаг, е добавил език код.

Така че моля върнете vBET шаблон и го променяте, ако имате нужда, или във вашия код проверка съществуват $_REQUEST ["език"] и в този случай Добавяне vbet_flag- в началото на флаг URL (не на картинка - връзка около изображението).
    Здравейте, благодаря за отговора.

Взех погледнете кода си миналата нощ, нямаше как да се адаптира ... Предполагам, че ще се потопите отново.

проблем с вашия шаблон по подразбиране е, че по някаква причина всички височини и ширини се нулират, така че знамената просто се появяват като точици.

знаете ли защо това е така?

благодаря!

Мартин
    Последната промяна е направена от MOGmartin; 16-09-10 В 16:41.

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

редактирани над пощата, за да включи проблема с вградените шаблони,

Аз в момента виждат HTML е височина = "0" и широчина = "0" на всички знамена .... ?

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

OK - проблем.

използвате clear.gif като връзката име на файла, това не противоречи с clear.gif, че Vb използва, както и.

Напълно съм настроите всички атрибути на размера на изображението в vbseo, така че тя създава този конфликт.

Препоръчвам ви да промените името на clear.gif в бъдещо издание.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

редактирани над пощата, за да включи проблема с вградените шаблони,

Аз в момента виждат HTML е височина = "0" и широчина = "0" на всички знамена .... ?
    Ширина и височина са твърди кодирани като числа: ширина = "16" височина = "11"
    Така че не може да бъде vBET грешка - може би някои други моден разбор на вашите изображения.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •