Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Admin менюта CP

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default Admin менюта CP

Имам AME Добави и vBET на моята система и забелязах нещо в Admin CP, че аз си помислих, че трябва да обмислят.

Това е, добавяйки vBET Инструменти елементи на CP меню vBET.

Ето какво аз съм предлага:

1) Преименуване "vBET" меню "vBET CP".
    2) Добавяне на подменю "Tools" меню "vBET CP".
    3) Преместване на "Инструменти за vBET" елементи "vBET CP", "Инструменти", подменю.
    4) Премахване на "vBET Tools" меню.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние трябва да се провери възможността за това искане - не сме сигурни, сега прави Еврофутбол подкрепя по подразбиране (без допълнителни модове) 2 ниво менюта в Admin CP. По подразбиране всички Еврофутбол менюта имат само едно ниво и ние никога не се опитаха да я използват по друг начин.

Моля, имайте предвид, че повечето потребители предпочитат да имат възможности, които съществуват с по-малко стъпки възможно. Допълнително меню ниво сили допълнително кликване, за да се стигне до там. Също така - има специални плъгини за Еврофутбол, който ви позволява да се преустрои Admin меню CP - така че тя може да бъде много добро решение за вас - можете да реорганизират не само vBET опции, но също така и други.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •