Когато Аз превеждам страница може да види тази обява. може да го разрешите?
Когато Аз превеждам страница може да види тази обява. може да го разрешите?
в момента и ръчно добавя реклама в шаблон, следвайте процеса на автоматично вмъкване, която споменах в часа
ОК, сега може да го възпроизвежда върху ви форум. Тя ще бъде фиксиран.
Здравейте,
Наистина имам нужда от този достъп
Здравейте,
Моля го забележите: Ако забраните vBSEO тази добавка работи перфектно и превода работи перфектно. Така vBET работи нормално, но vBSEO избухна тази обява.
Намерих го: ако забраните плъгин global_complete на vBSEO този рекламата ще бъдат добри, така че това място за закачване е конфликт.
Когато използвате print_log да се направи дневник, мога да видите, че, когато vBSEO се даде възможност на моя превод функция получа $ изход с това разбито реклама. без този плъгин (global_complete) работи добре.
Така че ние имаме проблем интеграция.
Забелязах, че използвате vBSEO 351 PL1, но аз използвам vBSEO 351 без версия PL1, така че аз трябва да актуализира този vBSEO версия PL1.
след това аз ще го потвърдите.
ehh, аз все още не може да го възпроизвежда върху моя тест форум, така че аз все още се нуждаят от достъп до вашия форум. Благодаря.
Изключили всички обяви от admincp-> adverting-> мениджър от все още мога да види тази реклама на вашия форум? как мога да го изключите? Имате ли тази обява в шаблони?
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 26-08-10 В 16:16.
решен.
Това е vBSEO проблем, не vBET. Това е проблем в global_complete закачване на vBSEO.
разтвор (вече е направено на вашия форум)
1. admincp-> Plugins-> плъгин мениджър
2. намерите global_complete кука в vBSEO
3. настроите изпълнение на поръчката 1001
4. запишете
Аз го тествали и vBSEO връзки работейки добро и превод на това връзките работи добре.
Помнете:
след актуализиране на vBSEO трябва да винаги зададете този ред на изпълнение 1001
Моля, да я потвърдите.