Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 16 на 16

Тема: Как да работим vbet в litespeed?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Опитвате се googletest

Опитах googletest също и аз имам някаква грешка. Моят домакин ми каза, че връзка с Google е наред. Всъщност аз имам карта на сайта на Google, който работи добре.
    Тъй като аз стартирате googletest, понякога аз имам екран за грешка на мрежата и понякога това:
    Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването:
    Тест за грешка: не могат да се свързват към хост
    Връзка време (MS): 3003,3449707031

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от symbianist View Post
    Опитах googletest също и аз имам някаква грешка. Моят домакин ми каза, че връзка с Google е наред. Всъщност аз имам карта на сайта на Google, който работи добре.
    Тъй като аз стартирате googletest, понякога аз имам екран за грешка на мрежата и понякога това:
    Имах същия въпрос преди няколко дни. Аз предлагам да се свържете с вашия хостинг компания и ги помолете да проверите вашето разрешение и настройките на защитната стена. Дайте им връзка за вашия googletest.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Моля помогне Admin

Моля, помогнете Admin относно този проблем.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти Съжалявам за забавянето - току-що се върна от ваканция и аз съм тук, за да ви сърв с нашата подкрепа

Моля, вижте тук за litespeed дискусия с отговор, как да го използвате: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Не изпитват все още, само въз основа на отговор на потребител, но се чувстват свободни да го тествам с безплатната версия. В случай на въпроси - моля пишете там точно описание въпрос и ние ще работим върху това

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Как да работим vbet в litespeed? Забелязвам, vbet не е работа на litespeed. То показва
    Невалидна определен форум. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете администратора
    Моля за помощ.
    Просто използвайте Htaccess правила

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е въпрос между вашия сървър и Google. Писахме Google тества точно, за да се определи такива ситуации. Това няма нищо общо с vBET вашия сървър просто имат проблеми с връзките Google - трябва да го бележка към вашия хостинг доставчик.

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •