Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: vBET отсъствия на персонала в продължение на 2 работни дни

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default vBET отсъствия на персонала в продължение на 2 работни дни

Здрасти

, Като в Минг най-добрия интерес на нашите клиенти, бих искал записан съобщим, че vBET подкрепата екип ще отсъства в 8-11 юли. Той е 2 работни дни + 2 почивни дни. Моля, не се планират никакви актуализации в това време - ние ще бъдем не могат да ви помогнат в случай на някои въпроси.

Бих искал да съжалявам за такава ситуация, което се случва първи път в vBET история. Знам, че тя не трябва да се случи някога, но Камил вече са планирани и платена ваканция преди той се присъедини към нас и бях планиране моята ваканция, като се има предвид, че ще има заместител. В кратки думи: Аз scrued и аз съм наистина съжалявам за това. Като се извини, ние ще даде допълнителни 1 месец на безплатни ъпдейти на всички наши клиенти.

Днес ще приключи колкото се може повече въпроси, тъй като аз ще бъда в състояние преди отпуск. Останалите ще се справи Камил - той ще бъде на форума, тъй като понеделник. Аз ще бъда на морето, така че няма да има възможност всички да се справи с всяко проблема - моля, не ми PM. Пишете във форума, така че Камил ще бъде в състояние да ви помогне.

За всички наши клиенти: Още веднъж много съжалявам и се надявам, че 1 месец бонус безплатни актуализации ще ви накара да се чувстват, че ни е грижа за вас.
    За всички мои приятели: Пожелайте ми много време!

Наздраве
    Михал

PS.
    Аз ще дам additinal 1 месец известия след завръщането. Аз ще върна от морето 19-ти юли. Чувствайте се свободни да ми напомня, ако вие няма да видите допълнителна месец след 20-ти.
    Последната промяна е направена от vBET; 07-07-10 В 11:30.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Нашият форум е да работи отново.
    Аз сега съм сам, но аз ще се опита да помогне на всички!

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Приятен път

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Аз просто искам да ви позволи да знаете, че аз съм отново Чух, че имаше някакъв сървър въпрос, но той е решен от Камил. Ще отговор на всички PM и мнения, които изискват моята подкрепа, точно след работа на няколко неща, които ме чакаха след ваканции - така че достатъчно скоро.

Trip беше прекрасен и още по - добре да се върне
    Последната промяна е направена от vBET; 22-07-10 В 07:41.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •