Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: Install поддържа Ако не!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Default Install поддържа Ако не!

Опитах се да инсталирате тази използват Firefox. Инсталация не би дори да започне.

Преминали към Internet Explorer и Министерството на отбраната започва инсталирането.
    Тя се завтече бар в горната част на екрана си.
    След това в долната част на прозореца на браузъра, солидна синята лента започва свиване от дясно на ляво. След около един час и 20 минути, бар спря да се движи и не се движат отново.

Нищо не се показва като инсталирана в секцията плъгин.
    Не AdminCP -> Еврофутбол Options -> Еврофутбол Options -> Автоматични Enterprise Преводач в моите възможности.

Аз съм Еврофутбол 4.0.4
    постига 2x Dual Core Xeon 1.60GHZ с 1066MHz системна шина и
    8 GB оперативна памет
    73 GB SCSI 300 10 000 оборота в минута диск

Това е много зает дъска с над 1,2 млн. мнения и 150К членове.

Моля, посъветва,

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Съжалявам, но не знаят твърде много за какво става.

всичко, което трябва да направите, е описан в ReadMe.html в vBET да не качи папка.

1. ulpoad всички файлове от качите папка към вашата forum_root папка
    2. admincp -> плъгини и продукти и добавете vBET XML файл от папка не качите
    3. подходящи интеграции, описани във файла ReadMe.html

Code:
    It ran a bar across the top of my screen.
    Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
    Как да стартирате тази инсталация? Моля, поставете тук линк към вашия форум.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

forums.sawomatang.com

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ние имаме този проблем от първия път. Може би вашият сървър е много изискана.
    Така че, аз предлагам тези решения:

Първо: Опитайте се да изключите вашия форум. Admincp -> Настройки -> Настройки -> Включване на Еврофутбол и Off и изберете не.
    Ако форум ще бъдат деактивирани, опитайте да преинсталирате vBET (внос XML файл)
    След това отново се даде възможност за вашия нов форум.

Ако това не работи.
    Второ: Може би в конфликт с други Министерството на отбраната? Вие трябва да забраните друг модове и инсталиране vBET. След това, можете да включите модове отново.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

На форума е бил забранен за първи път.

Аз нямам други модове, инсталирани там, така че има кой да деактивирате.

Форумът е за почти 1 1 / 2 часа, докато се завтече инсталирате и никога няма да свърши.

Какво е период от време, че трябва да се предприемат, за да инсталирате този форум, с 1,2 милиона мнения?

Го правим ли нещо за бази данни или просто да заменят файлове в директорията на форума?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Аз трябва да проверите какво не е наред.
    Така че, имам нужда от достъп до форум admincp и FTP. Моля, изпратете този достъп до мен от PM. Аз ще се опитам да го оправя.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Смятате ли, просто се нуждаят от ограничен достъп admincp плъгини секции или пълния администраторски достъп до цялата admincp?

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tbl33 View Post
    Какво е период от време, че трябва да се предприемат, за да инсталирате този форум, с 1,2 милиона мнения?
    Има не е период от време - инсталацията отнема само няколко секунди. И броя на длъжностите, нямат нищо общо, защото преводи се извършват, когато потребителят посещава страниците си под преведени връзки. Инсталация просто добавя плъгини, фрази, шаблони и кеш маси.

Така че, моля лопатар инструкции Камил - нека провери какво се случва там. Също така моля, имайте предвид, че инсталацията е изпълнена от Еврофутбол. Така че, ако ние потвърждаваме, че той продължава липса след това най-вероятно ще трябва да се запитаме Еврофутбол екип за подкрепа - файла vBET продукт е правилна - грешка да не се случва. Така че, ако инсталирането просто не искам да завърша, вероятно нещо не е наред с вашия Еврофутбол. Но първо - моля, нека да го проверите.

Моля, PM мен пълен достъп на администратор - можете да го премахнете, след като завършите. Аз наистина не знам пък ще бъде необходимо, но ако той ще трябва да проверя нещо, то той ще бъде много по-бързо, че питам отново, защото не Достатъчно привилегии. Моля, изпратете го FTP достъп до ние ще бъде в състояние да се провери, че vBET са качени файлове на вашия сървър.

Също така могат да се извършват прост тест и да се опитате да импортирате файл продукт за всеки друг мод, само за да се провери ще работи.
    Последната промяна е направена от vBET; 05-07-10 В 23:09.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Юли 2010

Все още в очакване на възможност за използване на софтуера, за които вече са внесли за. :-(

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Опитах се да влезете, за да ви admicp, но не можех. Може ли да потвърди паролата?

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •