Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: задния обратно наклонена черта на форума лого.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default задния обратно наклонена черта на форума лого.

След като изберете на чужд език, форум Икона връзка обратно към началната страница губи изоставаше обратно наклонена черта.

Така че, ако щракнете върху иконата, (горния ляв ъгъл на всяка страница Еврофутбол лого, по подразбиране), linki е "HTTP: / / forumname.com / El", а след това "HTTP: / / forumname.com / ел /" (с помощта на гръцки като пример), което се пренасочва към английската страница. Ако използвате английски език, обратно наклонена черта е мястото, където принадлежи.

Надявам се, че е наясно с това.

Забележка: Аз трябваше да добавите интервал в края на "HTTP", за да бъде в състояние да публикувате пример.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Разбирам цялата описание, но не мога да го възпроизвеждат в този форум. Дали това се случва тук също?

Ако отговорът е "да", моля да ми опишете как (кликнете върху логото на Еврофутбол, но той се върна по подходящ начин). Ако не моля PM ми адреса на вашия форум, така че аз ще знам точно какво се случва

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK аз го виждам сега - да получа подобно съобщение на други форум. Ще бъдат поправени в следващата версия.

Не мога да го възпроизвеждат на 4 форуми, нито в безплатната версия, нито търговски един. Моля, PM мен адрес на вашия форум и да се включват. Htaccess съдържание на файла.
    Последната промяна е направена от vBET; 07-11-09 В 00:34.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Само логото, че аз не съм намерил. Позволете ми да знам дали мога да помогна.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да - аз не могат да го възпроизвеждат на 4 форума. Можете ли да PM мен данните за достъп до вашия FTP (аз няма да се нуждаят от Admin CP за това).

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за достъп Коригирани. Ти го вече Ще бъдат включени в следващата версия.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Im нови!

Хей всички, просто себе си intorduceing! Надявам се да стане добър член на общността, достатъчно скоро!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •