Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 17

Тема: Еврофутбол 3.6.12 и vbet съвместимост?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Еврофутбол 3.6.12 и vbet съвместимост?

Здравейте, имам Еврофутбол 3.6.12 версия и аз не възнамерявам да ъпгрейд, тъй като аз намирам тази версия, по-малко buggiest и най-бързо. Аз също имам на vbet безплатната версия (с дарение), монтирани.

Моят форум 143k членове 373k мнения на специален сървър, за съжаление не мога да зададете всички знамена активни, защото натоварването е интензивен (са променени изпълнение е най-добре).

Искам пълната версия, защото ако не греша, вие можете да отговаряте в желаната избрания език и че това е по-добре сървъра оптимизирани.

Както и да е, ще ъпгрейд бъде лесно да се направи като: unistall безплатната версия и да инсталирате пълната версия, или ще срещнете някакъв вид проблем в това?

И второ, планирате някакъв вид лятна продажба за vbet

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте, vBET 3.x окончателно по-оптимизирана, че безплатната версия. По-бърз кеш, по-бързи алгоритми, допълнителни параметри на производителност, елиминира двойното пренасочване. Така че в тази област мога да гарантирам, че ще бъде по-бързо и натоварването на сървъра ще сляза.

Съжаляваме, но ние не планират продажба всяко лято за vBET.

Инсталацията е толкова лесно, колкото беше. Така че просто деинсталирате безплатната версия и инсталирате платени едно.

Все още - моля, имайте предвид, че vBET 3.x е официално поддържан за vB3.8 - да, имаме клиенти, които го изпълняват на 3.7, а може би дори и на 3.6. Така че, ако на сървъра ви се изпълнява безплатна версия, преводът трябва да бъде добре и на платена. Все още не може да се гарантира, че всички допълнителни функции ще работят. vBET използва vB куки и ако използваме някои, които все още не са включени в 3.6, тогава този код няма да бъде изпълнен. Но дори ако една или две функции няма да бъдат налични, все пак ще имате много по-бързи преводи и по-малко натоварване на сървъра

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Какво куки и функции няма да бъде на разположение? Безплатната версия не ми дава никакви проблеми, други след това оптимизиране функции, които са включени в платената версия 4.

Аз не искам да се харчат пари напразно за възможни проблеми със съвместимостта.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Какво куки и функции няма да бъде на разположение? Безплатната версия не ми дава никакви проблеми, други след това оптимизиране функции, които са включени в платената версия 4.

Аз не искам да се харчат пари напразно за възможни проблеми със съвместимостта.
    Не знам - не сме направили тестове на тази версия. Ние може да ви даде целия списък на куки, използвани от vBET и можете да проверите дали те са подкрепени в Еврофутбол версия.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

кука списък:

Code:
    misc_bbcode_complete
    useradmin_edit_column1
    member_execute_start
    userdata_start
    global_setup_complete
    bbcode_fetch_tags
    bbcode_create
    cache_templates
    postbit_display_start 
    editor_toolbar_end
    forumhome_complete
    postbit_display_complete
    showthread_similarthreadbit
    threadbit_process
    album_picture_complete
    group_picture
    showthread_complete
    group_discuss_end
    member_complete
    external_query
    external_start
    register_addmember_process
    profile_updateprofile
    editor_toolbar_end 
    group_message_post_start
    private_insertpm_process
    newpost_process
    visitor_message_post_start
    picture_comment_post_start
    profile_complete 
    register_form_complete
    archive_process_start
    archive_global
    header_redirect
    init_startup
    mail_send
    archive_thread_post
    forumbit_display
    archive_forum_thread
    archive_complete
    private_complete 
    private_messagelist_messagebit
    group_discuss_end 
    group_complete
    group_discussionbit_display_start
    group_complete 
    group_discussionbit_display_complete
    threadbit_process
    online_bit_complete
    postbit_display_complete
    parse_templates
    showthread_postbit_create
    showthread_similarthreadbit
    login_redirect
    profile_editprofile_start
    redirect_generic
    xml_print_output
    external_complete
    global_complete 
    archive_complete 
    global_start
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 04-06-10 В 16:59.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз наистина харесвам този мод много, направете вие, момчета, мисля, че ще се възползват много от него, или ще бъде безполезен за мен? Аз наистина не разбират важността на всеки на този куки.

Искам преведени борда бързо и сървър, оптимизиран и за останалите не знам какво щях да липсват и, ако е необходимо, но аз със сигурност не искам за себе си да предизвика някакви проблеми в моя съвет, тъй като аз бях има много малко време, за да работи, ако тя отнема много време.

Поздрави

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както вече писа ви окончателно ще имат по-бърз преводи и по-малко натоварване на сървъра. Самият превод е използването на същите куки, както в безплатната версия, така че предполагам, за да работят. Защото vBET не е тествана на Еврофутбол 3.6 Аз не съм в състояние да ви кажа кои от други функции, не може да работи до добре. Моля, проверете, които на даден куки са подкрепени от Автоматични 3.6 и ако някои не е, ние ще ви кажа след това, това, което не ще работи добре. Също така можете да Просто мисля, че за актуализирането Автоматични себе си ...

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Как ще инсталирате да бъде направено?

Деинсталирайте безплатната версия и да изтриете всички база данни, справки и да изтриете всички FTP папки и след това да инсталирате платената версия?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Деинсталирайте стария. Инсталирайте нова.

За деинсталирате старата е достатъчно, за да направите това, като Admin CP. Разбира се, ако не искате да не сте използвали файлове на вашия FTP, вие също може да премахне тези.

Инсталиране на нов един изглежда точно като стария - качване на файлове, импортиране на файл с продукта, конфигуриране. Също така - за обяви интеграция има допълнителни стъпки - описано много добре в readme.html файл

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Купих "платен 4 Версия", аз ще го инсталирате утре, но аз бих искал, че искате да добавите друга категория в рамките на раздела за лицензионния: Мобилни и телекомуникации...

Поздрави

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •