Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Google поща за мен

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Exclamation Google поща за мен

Googlebot възникнали проблеми при обхождането на вашия сайт Pdaapps.

Googlebot се натъкнали на изключително голям брой връзки на вашия сайт. Това може да означава проблем с URL структура на вашия сайт. Googlebot може ненужно да се пълзи голям брой различни URL адреси, които сочат идентично или подобно съдържание, или пълзи части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. В резултат на Googlebot може да изразходва много по-голяма пропускателна способност, отколкото е необходимо, или може да бъде в състояние да индексира напълно цялото съдържание на сайта си.

Повече информация по този въпрос: -

Googlebot срещат извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт - Webmaster Tools Помощ

Ето списък на пробата URL адреси с потенциални проблеми. Въпреки това, този списък не може да включва всички проблемни URL адреси на вашия сайт.

Имам нужда да се притеснявате за нищо?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля:
    1. Блок без значение съдържание от robots.txt (виж тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html)
    2. Проверете в уебмастъра инструменти недостижими връзки. И ни бележка, ако това е някакъв начин, свързани с vBET.
    3. Ако намерите на вашия форум някои "извита" връзки, където виждате кодове на няколко езика в една и съща връзка - бележка към нас.

PS.
    Вие също може да се мисли за премахване на някои изходящи връзки (като Нортън, McAfee), също така имате 5 рекламни банери на главната страница (ЗАБЕЛЕЖКА: това ще не ще начело в този въпрос, но окончателно ще бъде по-добре за вашето SEO).

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

ОК тук, е това, което направих: -
    1. го направили
    2. Webmaster Tools казват, че само 8 връзки недостижим
    3. Не можех да разбера

също така съм махнал излишните реклами, сега само две рекламни банери, отстранени Norton и McAfee връзки

всяко по-предложения?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Около 3. Ако намерите някъде по връзки като за вашия нов форум / EN / AF / PL ... - Моля да ни забележи го. Аз го напиша само в случай, защото vBET не трябва да доведат до такива връзки (тя бе коригирана преди дълго, дълго време).

Предимно подобни страници идва от страниците на календара и член. Ти го блокира в момента от robots.txt - мисля, че трябва да бъде достатъчно. Не повече съвети в този момент - да не би проверка на Google ще се радваме

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

noooo ми индексирани URL адреси от 80k + до 14к, какво се случва аз съм притеснен трафикът е прекалено

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от bhanuprasad1981 View Post
    noooo ми индексирани URL адреси от 80k + до 14к, какво се случва аз съм притеснен трафикът е прекалено
    Блокиран страници от robot.txt - така че всичко е ОК. Блокирани страници са премахнати от индекса. И вашият трафик се само трафикът, който е продуциран от роботи на страници, които сега са блокирани Така че всичко е както трябва да бъде. Роботите не пълзят на съответните страници (по-малко фалшив трафик - по-добра производителност на сървъра ) и не съответните страници се премахват от индекса (по-малко дублиране на съдържание, по-реално съдържание в индекса, по-добро SEO и позволява на надеждата най-накрая PageRank да бъде подобрена ).

Изглежда добре за мен

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

robots.txt е в последните 3 месеца, така че не може да бъде проблем истински URL адреси е намалял.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от bhanuprasad1981 View Post
    robots.txt е в последните 3 месеца, така че не може да бъде проблем истински URL адреси е намалял.
    За съжаление - аз не разбрал един от нашите предишни отговори (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2524) - Мислех, че просто промени robots.txt - това ще бъде причина за промяна на трафик. Сигурни ли сте, че не сте последните промени в robots.txt - моля проверете датата на промяна на файла.

Той все още изглежда, че причина за изчезване страници от индекси. Plese бележка, че Google не се променя индекси immediatelly. А 2-3 месеца срок за реакция към промените в сайта, са стандартни.

Ли сте в състояние да определи кои страници са в процес на изчезване от индекса, тъй като аз очаквам тези страници, е блокиран от robots.txt и можете да бъдете спокойни. Затова ви моля да се определи това, което изчезва - може би просто се случва това, което поиска чрез блокиране на страници в robots.txt

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

аз имам този проблем ..
    същия проблем, имаме
    ми индекс от 134000 до 128000
    и получих имейл от Google като твоя

моята карта на сайта генератор не работи този vbet
    Последната промяна е направена от badawidollah; 21-05-10 В 12:46.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от badawidollah View Post
    аз имам този проблем ..
    същия проблем, имаме
    ми индекс от 134000 до 128000
    и получих имейл от Google като твоя

моята карта на сайта генератор не работи този vbet
    Знаете ли, fallowed инструкциите, дадени в тази тема? Моля, обърнете внимание, ЧЕ GOOGLE ще видите по-голямата част на неподходящи страници като дублирането на съдържание (т.е. държавите-страници, календар и др.). Ето защо е менгеме да го блокира преди Google ще разгледа този начин. Моля, използвайте robots.txt, за да блокират неуместно съдържание и имайте предвид, че броят на индексираните страници, защото блокирани страници ще бъдат премахнати от индекса, какво се очаква и добро.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •