Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 13 на 13

Тема: Мощност сървъри

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK - актуализация пълна. Също така ви изпрати имейл някои съвети за това как да се диагностицира какво се случва, ако проблемът все още съществува.

Още един жокер: мисля за изключване на някои езици, ако действителният Ви форум не могат да се справят с всички тези.

Също е много важно! Моля, лопатар намеци под линка по-долу. Виждам сега, че не сте блокиране на неподходящи страници в robots.txt, така че окончателно може да подобри ефективността си. Подробности тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Text automatically translated from: Italian to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,
    Не съм направил нищо все още неизвестно, обаче, вече имат два проблема:
    1. Аз вече стотици отчитане на грешки от този тип mysql_connect () [function.mysql-свържете <a href='function.mysql-connect'> </ A>]: Твърде много връзки / Начало / училище / домейни / scuo.la / public_html / включва / class_core.php по линия 311
    2. URL адреси в преведените страници работят добре с Firefox, но не и с Explorer. Например тази страница
      крила .. д-książki?
      прочитания толкова добре в Firefox, но не и сканиране.

Вие не можете да се фиксира, нали?
    Домакинът ми и ми уебмастъра толкова много, че те правят тестове, но не успяват да решат тези проблеми.
    Плащам за услуга, не се притеснявайте.
    благодаря
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте,

За вашите въпроси:
    1. Това е въпрос на MySQL конфигурация. Вие дават възможност за повече теми Apache, отколкото връзки MySQL, така че когато вашият сървър има много клиенти и всички Apache теми са заети, не е достатъчно връзки MySql. Моля променете MySQL fongiuration. Ето ръководството: MySQL: MySQL 5.1 Наръчник: B.5.2.7 Твърде много връзки
    2. Проверих този URL в щанд IE и Opera и в кабината работи добре. Моля, имайте предвид, че под IE тази връзка може да изглежда странно, но е подходящо връзка - IE е просто само браузър в тази дума, която не поддържа показване на писма в% нотация. Тя все още е една и съща връзка - просто вижте HTML изход под Opera и ще видите същото нотация%. Opera (както и всички останали браузъри, с изключение на IE) просто го показват добре. Също така, моля, имайте предвид, че това е световен стандарт, така че Google (и други роботи) знае как да се интерпретира и го индексират по подходящ начин. Няма никакво съмнение тук (Или не разбира за какво става въпрос )

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •