Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 24 на 24

Тема: бяла страница при превода RSS канали

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Добре, но все още на 500 грешка, Google бот няма да се хареса 500 заглавието грешка!

Също така връзки са в този формат.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? Т = 28848 & отидете = newpost

Ако те не бъдат seo'd URL адреси?
    Около 500 заглавието - в този момент аз нямам представа защо валидатор вземания за 500 грешка - един и същ URL в браузъра дава подходящо съдържание. Също така тя се появява само на някои преводи на други не. Може би това е нещо с кеша - ние ще се върна към него след кеш изтича и проверите ли е някои от съществуващите въпрос или просто кеширани история.

За връзки - да те трябва да бъдат seo'd URL адреси. Моля, кажете, каква е стойността за настройка "директория Форум".

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Трябва да бъде въпрос на кеш, всички нови преведени RSS каналите са вече 100% OK, благодаря ви.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

ОК, така Проблемът е, фуражи, преведени преди тази корекция все още има грешки и погрешно URL адреси, SEO.

Как мога да изтрия стар кеш емисии, така нова емисия с корекции на грешки могат да работят.

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това трябва да стане автоматично - RSS кеш времето се измерва в минути, а не в дни ... Аз не знам /, където Еврофутбол позволява да изчистите RSS кеш ръчно. Yoou може да се опита да го настроите да ниска стойност (като 1 минута), когато правите тестове, и след това се върнете към предишната.

Както написах, не трябва да се кешира за толкова дълго време. Моля, уверете се, че търсите на действителните канал изход, не кешира на ваша страна (както е в кеша на браузъра). Моля да ми дадете URL на RSS, който все още не е вярна - аз ще го проверя на моя страна. Ако ще бъде необходимо, ние ще погледнем за бъг, но нека първо проверка се, тя наистина съществува.

Също моля изпратете ни вашите 2 първите правила за vBET и се уверете, че сте задали вашия форум директория / Форуми в vBET конфигурация.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •