Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: как да направим всички преведени на поста и конци в карта на сайта

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодаря за отговора. Аз просто искам всички преведени на поста и конци в Sitemap, и ако е възможно, това трябва да бъде направено по време на инсталацията или едно кликване на един бутон опция в админ секция, така че няма нужда да редактирате нищо. Do You препоръча Geographic цел в Google Инструменти за уеб администратори за всеки език? Също така ви препоръчваме добавянето на RSS фуражна / Карта на сайта за всеки език в Webmaster Tools?

Това е защо бях искат помощ за всички преведени длъжност, да бъде добавена към карта на сайта, така че това не може да бъде проблем.

горещи поздрави
    Последната промяна е направена от hotslot; 25-04-10 В 21:55.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от hotslot View Post
    Благодаря за отговора. Аз просто искам всички преведени на поста и конци в Sitemap, и ако е възможно, това трябва да бъде направено по време на инсталацията или едно кликване на един бутон опция в админ секция, така че няма нужда да редактирате нищо. Do You препоръча Geographic цел в Google Инструменти за уеб администратори за всеки език? Също така ви препоръчваме добавянето на RSS фуражна / Карта на сайта за всеки език в Webmaster Tools?

Това е защо бях искат помощ за всички преведени длъжност, да бъде добавена към карта на сайта, така че това не може да бъде проблем.

горещи поздрави
    Но вие имате карта на сайта интегрирана - това беше направено по време на инсталацията - Какъв е проблемът? Нещо не работи? ... Дали дори да проверите прави, че работи и видя, дали броят на URL драстично подобрена? Ако има проблем - моля, кажете, какво не е наред.

За Geographic насочване - Аз не знаех, че тя е такава възможност да се насочите един домейн на няколко места по URL маска. Сигурни ли сте, че Webmaster Tools поддържа нещо подобно?

И карта на сайта се генерира един с линкове към всички преведени страници, които заедно с оригинални връзки. Така че просто остани с реалните инструменти уебмастъра конфигурация за карта на сайта и Google ще го получите.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Но вие имате карта на сайта интегрирана - това беше направено по време на инсталацията - Какъв е проблемът? Нещо не работи? ... Дали дори да проверите прави, че работи и видя, дали броят на URL драстично подобрена? Ако има проблем - моля, кажете, какво не е наред.

За Geographic насочване - Аз не знаех, че тя е такава възможност да се насочите един домейн на няколко места по URL маска. Сигурни ли сте, че Webmaster Tools поддържа нещо подобно?
    Да правят, аз го направих някои задълбочени изследвания и те правят. Аз в момента има няколко, по този начин, но IM тестване на водите, преди да промените всички тях.
    Последната промяна е направена от vBET; 25-04-10 В 22:34. Причина: цитат BBCode да се коригира

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от hotslot View Post
    Да правят, аз го направих някои задълбочени изследвания и те правят. Аз в момента има няколко, по този начин, но IM тестване на водите, преди да промените всички тях.
    OK. Наистина аз предпочитам да не дава съвети за нещо, което аз не знам. И аз просто открих, че вие сте в състояние на няколко места ч. централноевропейско време, за да един домейн, в съответствие с URL маски.
    Ако ли би могъл да напише за други потребители, как да направите това - аз мисля, че те биха могли да бъдат gracefull за добра статия за това (дори кратко).

Така че в този момент мога само да кажа, че Google се справя много добре страници езици - особено, че vBET е подходящо промяна на езиков код на страницата в HTML изход. Така че не трябва да е необходимо и аз не виждам как би могло да подобри нищо. И все пак - не може да ви посъветва в тази област. Съжалявам
    Последната промяна е направена от vBET; 25-04-10 В 22:52. Причина: печатна грешка

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •