Сега аз не изглеждаше преди да направи промяната, но след това изглежда да изглеждат както се очаква! Аз забелязвам сега по някаква причина, когато im в форума и да преминете към външната страница език променя обратно към английски
Сега аз не изглеждаше преди да направи промяната, но след това изглежда да изглеждат както се очаква! Аз забелязвам сега по някаква причина, когато im в форума и да преминете към външната страница език променя обратно към английски
изглежда че вътре форуми не е ре-пряк цикъл при откриването на форум... Мога да потвърдя това не се случва преди направих Последната актуализация
Ако текстът е преведен тогава показва превода. Ако текстът не е преведен и ще бъде изчерпан граници след това показват оригиналния текст.
Моля, имайте едно проблем в една нишка.
Пренасочване на примка вероятно се дължи на неправилна настройка на vBET, .htaccess и не поддържа DBSEO. В настройките на AdminCP->vBET->Главно сте задали vBulletin връзки, но правилата в .htaccess имате за обяви. В допълнение не използвате vBSEO но DBSEO. DBSEO вероятно пренасочи към други връзки от vBET и там е един цикъл.
Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 21-07-15 В 18:37.
е работи правилно, когато аз инсталиран DBSEO... Нека да мушкам около някои
Опитайте набор -> AdminCP vBET - > главна -> тип връзка за vBSEO връзки.
Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 23-07-15 В 09:01.
Това изглежда да са коригирали проблема! Благодаря
Ще се отвори друга нишка на възможен проблем както и
Радвам се, че мога да ти помогна.