Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 14

Тема: Не може да деинсталирате vbet без разрушаване на форума

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Не може да деинсталирате vbet без разрушаване на форума

Здравейте момчета,
    Имам нужда да деинсталирате vbet, аз деинсталира чрез admincp и vbet е отишъл, но ако се опитам да изтриете vbet файлове от моя сървър (аз съм се опитва да получи моя сървър обратно към стандартните файлове само преди преинсталиране, точно това, което ми трябва) убива ми форум!? тук е грешката, да получа, ако аз се опитвам да премахнете файлове след деинсталиране чрез admincp:

Предупреждение: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: не успя да открие поток: няма такъв файл или директория в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Фатална грешка: require() [function.require]: Неуспешно отваряне изисква "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /ЮЕсАр/lib/php: / ЮЕсАр/местни/lib/php ") в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Имам отстранени всички автоматични правила от .htaccess.

Някакви идеи как да се лекува това?

Поздрави,
    Саймън

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Това изглежда като премахване не vBET някои плъгин или премахване не интеграция на vBET с някои плъгин. Имате ли мнения? Опитайте да изключите всички () куки/плъгиниповече информация).

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Аз имам никакъв избор но за да изключите всички плъгини, имах обяви, но аз се опитах да се отървете от него!, когато се опитам деинсталирането vbet получавам всякакви въпроси, то е карам me орехова черупка!

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Преди деинсталирането vBET трябва да премахнете интеграцията му с обяви. Преди деинсталирането vBET също се опитват да забраните всички куки в config.php (повече информация).

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Аз ще давам то друг отида, обяви е бил деинсталиран, така че аз не знам какво говориш интеграция? ОБЯВИ правилата са били отстранени от .htaccess. Къде другаде трябва да се търси?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ако сте премахнали обяви тогава също премахнати интеграция обяви с vBET.
    Моля, изпратете ми информация за достъп до PM администратор CP и FTP. Аз ще провери какво става там

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

PM изпрати

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Преди деинсталирането vBET трябва да премахнете всички от нейната интеграция. Намерих си интеграция в modules/recentthreads.php в линии 255-260. Ако сте направили някои други интеграция с vBET тогава да ги изтриете.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодаря за това, аз забравих за vbacmp, сега ще се опитам и почисти и деинсталиране - аз ще ви кажа как ще върви!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Деинсталира vbet след това започва да премахнете vbet файлове и имам това:
    Предупреждение: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: не успя да открие поток: няма такъв файл или директория в [path]/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Фатална грешка: require() [function.require]: Неуспешно отваряне изисква "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /ЮЕсАр/lib/php: / ЮЕсАр/местни/lib/php ") в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •