Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 19 на 19

Тема: Пресен настанявам не работи след интеграция с новата версия на обяви

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Аз не виждам проблеми с пренасочвания. Връзките, които сте дали, ме да се движи http://mymodeltalk.com/jobs/de/Model-castings-Acting-auditions-Texas/1157232-Female-Model-21-for-GPA-Golf-Tournament.HTML.
    Сте ти засвидетелствувам то както ти сте logged in?
    Моля дайте пример за неправилно пренасочване.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Без отговор - счита проблема си е отишъл. Ако не, моля пишете тук.

Член
    Дата на присъединяване
    Aug 2012
    Място
    Атланта

Quote Първоначално публикувано от Marcin Kalak View Post
    Да аз съм все още има проблеми и наистина ще appreaciate ако можете да погледнете себе си. Опитах се да отговори след като се върнах от почивка и вашия сайт е надолу. Когато изберете език и се опитват да пробия в пост този пункт пренасочва към нищо. Например: http://mymodeltalk.com/jobs/ru/models/1162426-a.HTML пренасочва към http://mymodeltalk.com/jobs/ru/Model...t_delay0x.HTML.

Също така форум икони не се показват, но базовата href е настроен правилно. Бях направил инсталацията четири пъти да не се ползват и се опитват да се определи това вече четири месеца. Наистина не съм намерила помощ от вашата подкрепа. По-лошо... Google е отпадането ми класиране в резултатите от търсенето поради пренасочвания и лоши връзки.

НЕ ЩАСТЛИВ НА ВСИЧКИ. Изглежда като истински технологии подкрепа услуга ще искате да проверите на сайта и инсталация за себе си.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Виждам този въпрос и работи по корекция.
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 23-05-13 В 22:01.

Член
    Дата на присъединяване
    Aug 2012
    Място
    Атланта

Благодаря. Благодаря така много. Повярвай ми това е разочароващ проблем за мен да се справят с.
    Аз правя apprecia te вашите усилия.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Имате конфликт с плъгин, защото тя не се зарежда Глобалната vBET_пълна кука.
    Аз шаря този конфликт чрез промяна в AdminCP->Плъгини и продукти->Plugin Мениджър->vB предприятието преводач глобални_пълна изпълнение за да 1 и тази кука започва да работи. Куката трябва да бъде по-изпълнение за да работи добре, но тъй като след като конфликт с друг плъгин.
    Опитайте да изключите други плъгини до Глобалната vBET_пълна кука ще работи правилно (да се провери това, включете AdminCP->vBET->Превод опции->Превод време за реакция и виж ако в страницата се показва в горната част на Превод отговор Време). За да забраните плъгини отидете на AdminCP -> плъгини & продукти -> управление на продукти и изберете забраняване на съответната добавка.
    Когато ви идентифицира, че плъгин прави Проблемът ние сме щастливи да ви помогне в разрешаването на конфликта.

Член
    Дата на присъединяване
    Aug 2012
    Място
    Атланта

Ще го направя, имате ли списък на вече идентифицирани несъвместими плъгини? Просто съм любопитен.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ние нямаме списък на несъвместими плъгини, защото ние се опитваме да разрешат проблемите с интеграцията плъгини. Някои примери за такива решения се намира в: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •