Здравей
Имам проблем някои DB множество процеси, mysql, че спи, а не умират и това е убийството на моя сървър и аз съм сигурен, че е от превод продукти след тест ми плъгин, моля, моля, как да поправя това?
Благодаря ви предварително
Здравей
Имам проблем някои DB множество процеси, mysql, че спи, а не умират и това е убийството на моя сървър и аз съм сигурен, че е от превод продукти след тест ми плъгин, моля, моля, как да поправя това?
Благодаря ви предварително
Използвате ли външна база данни? Можете да проверите в: AdminCP -> vBET кеш -> външни ПБ кеш .
В този случай vBET не правиш нищо директно към базата данни - vB е управлява връзки към базата данни.
Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 11-10-12 В 19:55.
Опишете вашия проблем на vB форум.
Каква е вашата политика за възстановяване, моля? моля, как до пълно премахване на него и всички връзка и много нещо относно от моя сайт почистване деинсталирате
Последната промяна е направена от majjed2008; 16-10-12 В 20:41.
Моля прочетете лицензното споразумение за позволително подробност.
За да премахнете продукт просто използвайте vBulletin плъгин uninstalation- Admin CP -> плъгин & продукти -> управление на продукти -> vBET портал -> деинсталиране ->.
vBET файлове, трябва да изтриете ръчно от сървъра, но можете да ги оставите, ако деинсталирате vBET няма да се използва.
където мога да видя лицензионно споразумение?
Можете да видите Лицензионно споразумение Тук.