Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Закупени, но няма лиценз ключ, както и помощ от vBET - много нещастна

Junior Member
    Дата на присъединяване
    APR 2012

Exclamation Закупени, но няма лиценз ключ, както и помощ от vBET - много нещастна

Здравейте аз наскоро закупени vBET на клиента форум, но получени не лицензионен ключ във всички имейли. Свързах поддръжка (contact[at]vbenterprisetranslator[dot]com) и са получили помощ за това. Аз ги с 3 пъти, и никой не е отговорил. Съществува също и не телефона # на този сайт.

Този продукт е продукт, легло или нещо? Защо мога не достигнат поддръжка, няма телефонен номер, и кой е ме контактуване обратно? Защо мога не дава лицензионен ключ? Този продукт е безполезна на моя форум без него.

Ако кой иска да се свържете с мен за това, кой трябва да I жалба до? Бюро за по-добър бизнес? Аз никога не съм да е в тези проблеми преди да съм губят. Много нещастна въпреки.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Обърнете внимание, че всички vBET поддръжка се прави в нашия форум. Ние сме дълбоко съжаление, че не сте доволни от нашата подкрепа. Правим всичко в нашата vBET то писма може да бъде accidentaly маркират като спам. Това е вашият първи отстраняване пост, така че за момента на ние правим всичко възможно да разрешите вашия проблем.

Както мога да видя имаме вашият ключ за лиценза. Трябва да можете да намерите вашия лицензионен ключ в поща, които трябва да получат след закупуването на продукта.
    Точно сега ще проверя защо не получавате го

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Може ли моля вижте това http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php в първата колона име
    Лицензира ключ / URL АДРЕС
    -преди това име Лицензира # / URL АДРЕС -Ние промениха име, намиране лицензен ключ за по-лесно, след си длъжност, която е първата с този вид на издаване

Ние сме съжалявам, вие сте изправени неудобството.

Моля, нека знае дали сте способни да го намерите

Junior Member
    Дата на присъединяване
    APR 2012

Здравейте Благодаря ви за отговорите. Аз трябваше предоставения за кратко време, защото никой не е отговор на някое от моите имейли, и това е защо аз бях разстроен. I е казал да се свържете по имейл за всяка помощ и е изпратила няколко съобщения преди осчетоводяване на форума.

Какво е времето на закъснение за съобщението, за да се осчетоводяват към форума? Аз проверени отново за няколко дни след изпращането на този пост и тя не е осчетоводена към форума, така че бях готов да се откаже и подаде жалбата на продукта, но Благодаря ви за получаване на обратно до мен! Аз ще осчетоводи само въпроси във форума сега.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здравей му често следващия ден, но ние се само хора и да пропуснете нещо Много съжалявам за това.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    APR 2012

Hi - сайта тук е бил надолу и или много бавно в продължение на няколко седмици, така че той е бил трудно да отговори.

Проблемът е елиминиран и всичко е настройка-, но имам нова въпроси, които ще направя пост за сега. Благодаря!

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Jun 2012

Здравейте,
    Работим върху вашия проблем във вашата друга нишка.
    За сървъра катастрофата Моля, прочетете тази нишка по-долу: http://www.vbenterprisetranslator.Co...r-Updates.HTML

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •