Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Странно /a/ директория, се създава преди пренаписана на URL адреси

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2011 г.

Question Странно /a/ директория, се създава преди пренаписана на URL адреси

Ей guys,

Бърз въпрос. След разрешаването на VBET4 заедно с VBSEO URL адреси изглежда да се пренаписват с example.com/forums/a/thread-title.html, (не искам това), но също и VBSEO създава example.com/forums/subforum-name/thread-title.html, която е това, което искам. Това по същество създава 2 различни страници вижда че Google и в моя уеб статистика виждам ключова дума трафик или или. Аз съм някои, това води до дублира съдържанието и може да бъдат санкционирани за това в SE.

И така аз забранен VBET и URL адреси на превод спряно, са доставени, но странно е все още се доставка /a/ пренаписване на цели страници със съдържание.

Аз погледна в htaccess и изтрити всичко, свързано с VBET прекалено. Проблемът продължава.

Има ли нещо друго, мога да опитате да направите предоставяне на съвет стоп съдържание на този /a/ пренаписват страници?

Благодаря

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здравейте!
    Може да покажете ми url с '/a/"<- или това е просто lang таг, т.е. /de/?

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •