Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 23

Тема: Преводи спря да работи.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

тя е последната версия. опита както API. Google v1, v2, MS. Нищо не работи в момента.

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Инсталирах последната версия 4.4.2. Имам тези настройки:

Използвайте Google API v2 - Не
    Използвайте Google - Не
    Влезе за кандидатстване идентификатор, както е предвидено от Microsoft

В момента, посетителите намират страници без текст на езици, различни от основните езика на моя форум. Той не всички страници и езици, като някои все още са преводи, но това е повечето от тях. Пример на главната страница CMS: http://saabworld.net/de/content/

Аз ще трябва да решат скоро да се VBET ако предстои не да бъде решение на този проблем. Разбирам, че вие не може да помогне текущото състояние със свободни Google преводи, отидете на платен версия, но се надяваме, че можете да намерите начин да се направи отново да работите както беше VBET.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Google дава:

Code:
    Starting translation test
    Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
    Test error:
    използва този тест MS:

Code:
    <?php
    require_once('./global.php');
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection = curl_init();
    curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
    curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $time = microtime(true) * 1000;
    $result = curl_exec($connection);
    $time = microtime(true) * 1000 - $time;
    echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 'Connection time (ms): '.$time;
    ?>
    получи това съобщение:

Code:
    Starting translation test
    Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
    Test error: 
    Connection time (ms): 61.6999511719

Член
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

My Google тест изглежда добре:

Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" powitanie "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:
    Връзка време (MS): 628,73828125

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Администратори ... може да ви помогне с този проблем, като продуктът става неизползваем и ако там не е резолюцията Бих желал да получа парите обратно.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

samm1129: Вие сте блокиран от Google, поради много искане в секунда, също ще достигне лимита си в Microsoft, моля уверете се, че ви всички кеш е активирана, ако няма да се използва Google API v1 (тъй като условията за ползване) ви биха могли да увеличат кеш TTL, бира прочети Този често задаван въпрос, за съвети: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html, И да се обърне внимание върху него:
    1. Добави към vBET игнорирани страници като много съдържание, както си мислиш, не е важно за преводи
    2. Ползват безплатно преводачески услуги първо
    3. За да се избегне достигането на безплатно преводи ограничават прекалено бързо - да ограничи поддържани езици. Добавяне на нови от време на време, когато Кеш паметта е пълна.
    4. Дори, ако използвате платени преводи - ограничаване на поддържаните езици за тези, които смятате, че са най-важни за вашия форум. И дори и след това да го ограничи повече - след време можете да добавите още езици, ако откриете, че разходите са ОК за вас.
    5. Ако не използвате Google Translation API v1 - не изчистите кеша на базата данни и да забраните автоматичното почистване, или поне промяна кеш време, за да живеят до много по-дълго (избегне плащането за същия преводи)
    6. Избягвайте превод на SPAM, чрез проверка на мнение, докато тези са публикувани.

Още едно нещо можете да използвате тази настройка, за да се намали искане:

admincp -> vbet -> превод Options -> Пауза между преводи

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

samm1129: Вие сте блокиран от Google, поради много искане в секунда, също ще достигне лимита си в Microsoft, моля уверете се, че ви всички кеш е активирана, ако няма да се използва Google API v1 (тъй като условията за ползване) ви биха могли да увеличат кеш TTL, бира прочети Този често задаван въпрос, за съвети: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html, И да се обърне внимание върху него:
    1. Добави към vBET игнорирани страници като много съдържание, както си мислиш, не е важно за преводи
    Здравейте, доскоро аз не трябва да се ограничи преводи на всички.

Всички страници са важни ... Аз наистина не разбирам изявлението си там ...

2. Ползват безплатно преводачески услуги първо
    Използва безплатни услуги, и се е забранена от Google и г-жа.

3. За да се избегне достигането на безплатно преводи ограничават прекалено бързо - да ограничи поддържани езици. Добавяне на нови от време на време, когато Кеш паметта е пълна.
    Купих софтуера, защото рекламират "Автоматичният превод на 52 езика", ако аз граница поддържаните езици, какъв е смисълът на софтуера?

4. Дори, ако използвате платени преводи - ограничаване на поддържаните езици за тези, които смятате, че са най-важни за вашия форум. И дори и след това да го ограничи повече - след време можете да добавите още езици, ако откриете, че разходите са ОК за вас.
    Не бях наистина планиране за използването на платени услуги. Просто се опитах да се гарантира, че тя не е нещо в моя край.

5. Ако не използвате Google Translation API v1 - не изчистите кеша на базата данни и да забраните автоматичното почистване, или поне промяна кеш време, за да живеят до много по-дълго (избегне плащането за същия преводи)
    Винаги, когато съм с кеш, ми DB расте unmanageble размер и катастрофи. Това се случи на няколко occations и това е причината, аз с увреждания кеш. Форум ми е близо до 4million мнения, така че можете да си представите колко голям ще получи кеш.

6. Избягвайте превод на SPAM, чрез проверка на мнение, докато тези са публикувани.
    Имам инсталирани анти спам системи, затова не съм спам по boad.

Още едно нещо можете да използвате тази настройка, за да се намали искане:
    Вече съм настроен, че до 100 - doesn't помогне.

Член
    Дата на присъединяване
    Авг 2011
    Място
    http://harleyforum.se

Quote Първоначално публикувано от Wulf View Post
    Инсталирах последната версия 4.4.2. Имам тези настройки:

Използвайте Google API v2 - Не
    Използвайте Google - Не
    Влезе за кандидатстване идентификатор, както е предвидено от Microsoft

В момента, посетителите намират страници без текст на езици, различни от основните езика на моя форум. Той не всички страници и езици, като някои все още са преводи, но това е повечето от тях. Пример на главната страница CMS: http:// saabworld.net / де / съдържание /

Аз ще трябва да решат скоро да се VBET ако предстои не да бъде решение на този проблем. Разбирам, че вие не може да помогне текущото състояние със свободни Google преводи, отидете на платен версия, но се надяваме, че можете да намерите начин да се направи отново да работите както беше VBET.
    Аха. същия въпрос тук.

Моля забележете, всичко започна в края на септември! Всеки има същия проблем от тази дата. V 4.xxx или V 2.xxx

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2011

Администратори: Аз деинсталиран продукт, тъй като тя не работи. Това е официалното искане за възстановяване.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

Вашият случай е подкрепена от Радек, но защото ме PM директно съм отговорите. Моля, имайте предвид, че са блокирани от Google v1. В 2-ри публикацията си пише, че сте използвали Google тест. Проверих адреса (rabroad.com/google2.php) и това е резултата:
    Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {"responseData": нула, "responseDetails": "Съмнения Условия за ползване на услугата злоупотреба Моля!", "ResponseStatus": 403}
    Тест грешка:
    Така че решение е не на нашата страна, а от своя страна и ти вече си имаме URL адрес къде да отидем за повече подробности. Вие ще намерите там форма за контакт с Google и разберете защо ви е блокиран. Също така обърнете внимание, че Google v1 се подготвя да бъде затворен, така че те поставят повече ограничения за използване на API. Най-новата версия на vBET ви позволява да използвате Google v2 и Microsoft Превод API. И в случай на проблеми, ние също ви предостави тестове за тези АПИС - Моля, вижте тук за подробности: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Също така Имайте предвид, че в случай на Google v2 и API за превод на Microsoft, трябва да се определят подходящи API ключове в администратор CP - иначе тези няма да отпуска ви резултати. Microsoft има и използването на вътрешни граници. Google v2 също има ограничения при използване, но можете да го конфигурирате - то е само да управлявате вашите разходи, тъй като Google v2 се изплаща. Цялата информация за изисква клавиши, които сте включили в vBET конфигурация описание и налични във вашия администратор CP.

Ако искате да използвате само свободен АПИС, тогава вече имате Google v1 и Microsoft Превод API - щанд имат граници. Можете да конфигурирате vBET да не превежда ненужни неща - можете да блокирате страници за превод. Можете също да изключите ненужните езици. Така че ограниченията няма да достигне толкова бързо. Радек подготвя статия за това как да ограничите разходите си преводи, където тези и други съвети ще бъдат включени. Ще намерите тази статия скоро в често задавани въпроси. Радек вече ви даде повече съвети тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10351
    Отговор на вашите бележки за съвети:
    Здравейте, доскоро аз не трябва да се ограничи преводи на всички.
    Да. Google не поставят ограничения доскоро. Моля, оплачете се на Google, защото не можем да направим нищо с това. Това им е, който поставя ограничения не на вас ни.
    Всички страници са важни ... Аз наистина не разбирам изявлението си там ...
    Можете да помислите за някои не е важно 0, той е до вас. Пример на някои страници, които могат да бъдат считани не е важно за превод от някои собственици на форум: член страници, календар, фото галерии. Това е наистина зависи от вас - какво мислите, какво не трябва да са преведени.
    Използва безплатни услуги, и се е забранена от Google и г-жа.
    Microsoft лимити са на базата, така че в следващия интервал трябва да бъде в състояние да превежда, докато достигнете лимит отново - и така нататък. В случай на Google имате форма на инструкциите на Google, какво да правя - моля лопатар тези.
    Купих софтуера, защото рекламират "Автоматичният превод на 52 езика", ако аз граница поддържаните езици, какъв е смисълът на софтуера?
    Това е намек. Можете да го използвате или не. Разбира се, можете да просто да използвате Google v2, плащат за преводи и не се грижат за евентуални ограничения. Мисля, че сте неразбрани за какво тези съвети са. Ако искате, можете да използвате всички поддържани езици. Съвети са за това как не трябва да достигне границите на бърз в свободните преводи APIs. И въпросът, какво точка-много на нашите потребители поискаха противоположния въпрос, какъв е смисълът на 53 езика, когато около 8 дава най-много доходи и трафик. Ние просто осигуряваме поддръжка за 53 езика, превод с помощта на външни доставчици на превод. Тя е до нашите потребители, за да се определи колко езика, те искат да подкрепят. Така че трябва да отговорим на този въпрос сами, защото всеки има различно мнение за него Видях нашата потребителска страница, където се обърна само на 4 езика, например (и това беше, когато Google дори не е план за ограничения или платени API)
    Не бях наистина планиране за използването на платени услуги. Просто се опитах да се гарантира, че тя не е нещо в моя край.
    Най-малко до март 2012 г. не трябва да. След това Microsoft също ще бъдат платени. Надяваме се, че до този момент ще имаме и други възможности за избор За нас това е също голям неудобство, доставчиците, че превод тяхното API платени.
    Винаги, когато съм с кеш, ми DB расте unmanageble размер и катастрофи. Това се случи на няколко occations и това е причината, аз с увреждания кеш. Форум ми е близо до 4million мнения, така че можете да си представите колко голям ще получи кеш.
    Обърнете внимание, че база данни сривове са на MySQL ниво така можете да поискате помощ там. Все още vBET е подготвено за големи кешовете - имаме различни кеш, изчистването на стратегии. Също така ако не използвате Google v1 можете да забраните кеш почистване (Microsoft и Google v2 позволява да кешират forewer). Използването на vBET без кеш предимно е необявеният.
    Вече съм настроен, че до 100 - doesn't помогне.
    Той помага да се избегнат много заявки в секунда. И все пак да достигне до други лимит - твърде много герои на ден. Без кеш ще имате проблем през цялото време. Когато имате кеш пълен, само новите съобщения са преведени и тогава не е толкова лесно да достигат границите. Microsoft има лимит 4 милиона символа на месец (Microsoft отговор за това беше даден преди около месец).

Проблем с Microsoft API е, защото вие вече достига своите граници - вижте брой описание и описание разтвор тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10396

Обърнете внимание, че vBET е напълно стабилен тук - все още не същото - пита за преводи на външни доставчици и предоставя резултатите. Това е доставчик, който ви - vBET блокирани представя Какво стана - няма резултат. И vBET се не отговорност на всички за това - тя е до vBET потребител да се осигури си канализационната мрежа е да използвате външни преводи. Това е нашата лицензионно споразумение - това е това, което вие се съгласявате:
    BET използва външни преводачески услуги (преводи APIs). Тъй като версия 4.4.0 and 3.5.0 vBET е в състояние да използват много превод Апис (всъщност поддържа: Google и Microsoft Превод API). Вие трябва да бъде позволено да използва поддържа превод APIs, които можете да конфигурирате да се използва от vBET. ПРОСТИ Podbielski Michał ви дава възстановявания в случай ако вашия форум е блокиран/забранени или ограничени по някакъв друг начин на всеки от използваните преводачески услуги, дори в случай ако някои/всички поддържани преводачески услуги ще бъдат затворени. Ако искате, можете да проверите на нашия vBET 2.x безплатната версия, има ли Google преводачески услуги е достъпна за вашия форум преди покупка на vBET 3.x/4.x, но вие все още ще има няма право на никакво обезщетение ако Вашият форум достъп до всички услуги, превод ще бъде ограничен по никакъв начин по време на използването на НЛП 3.x/4.x. ПРОСТИ Podbieski Michał е не носи отговорност по никакъв начин за всеки от използваните резултати от преводачески услуги или е производителност и достъпност.
    За пълен лиценз за споразумение, моля, вижте тук: Еврофутбол Enterprise Преводач Plug-in (vBET) - Лицензионно споразумение
    Ние не поемаме отговорност и ние просто не може да поеме отговорност за действията на превод доставчици, тъй като това са 3-ти страни. Точно като теб не искат да поемат отговорност за някой друг, който ограби банка Ние сме отворени за добавяне на нови APIs превод - ако имате предложения, моля пишете

Както и да е - няма основа за възстановяване. До е, да се осигури вашия сървър може да използва преводи доставчици. И сте съгласни за това. Също така деинсталиране на продукта не е база за възстановяване – е до теб, ли искате да използвате vBET или не. Вашият лиценз е като вашия джъмпърен - решите какво искате да прави с нея. Използваш правата или да дрешник. Ние не дават възстановяване, защото след половин година от използването му, сте решили да не използвате вече vBET. Това е вашият лиценз и Вашият избор какво правите с него.

Ако смятате, че vBET е всеки бъг - отворете нови нишка в доклад за открит бъг раздел и ние ще провери. Все още бъг също не е база за възстановяване - бъгове са нормални нещо в жизнен цикъл на софтуер и вие се съгласявате, че такива неща, които може да се случи.

Така че искането за възстановяване няма основа и е отказан. Наистина съжалявам за вашите проблеми, но тези, които са страна на вашата vBET конфигурация и трети страни и ние не носи отговорност за това - какво е също част от нашето споразумение. Така че Уважавайте нашите лицензионно споразумение.

Моля, кажете искате ли повече помощ в тази област? Ако vBET вече е деинсталиран предполагам, че проблемът не съществува вече. Е прав?

Wulf, harleyforum.se - обикновено използват съвети, които се включват тук. Моля, използвайте Microsoft тест за да проверите какво се случва - вече имате обяснение за потенциални проблем в този пост. Също така обърнете внимание, че сме в момента по време на разследването за други преводи API. Точно сега е лесно да се добави в vBET поддръжка за допълнителни превод Апис.

Вулф - Видях ви Google тест - това е за превод от английски на полски. Не забравяйте, които ви дават възможност за друг превод APIs да бъдат съдени и, в този случай Microsoft преводи API се използва всеки път, когато то е подкрепено (можете да го конфигурирате за всеки език двойка - моля, прочетете описанието на параметър Използвайте Google Само). Така можеш да имаш Google OK и не преводи, когато ви питат за тези до Microsoft.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •