Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Ако нишка заглавието е надвишен с поставяне на langtitle неща пауза

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Ако нишка заглавието е надвишен с поставяне на langtitle неща пауза

Забелязах, че ако някой публикува нишка в друг език, който е малко под мин. знака за заглавие на конец, и langtitle тагове над тази граница, това винтове нагоре дисплея на конеца в forumdisplay резултати от търсенето, и на страницата на конеца себе си. Същото важи и ако нишка Заглавието е преведено, някой отговори на тема, и "Re:" изпраща след заглавието над своя характер лимит.

Не мога да покажа един пример за това, защото трябваше да го поправим на моя форум. Сигурен съм, че ако могат да бъдат възпроизведени тук, ако въведете заглавие, просто под заплахата ограничение на главната героиня, която е в превод от езика по подразбиране.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Бихте ли ни покаже проблем, защото аз едва ли може да се разбере, когато проблемът се появи

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Проблемът е, когато "langtitle" се добавя в заглавието на нишката, тя не е признаването на резбата на главната героиня. Ако етикет са отрязани и не е затворен правилно, то се разпада на страницата, където се появява заглавието.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Добре, но не мога да възпроизведе този проблем на моя тест форум, ми [langtitle] никога не се реже.
    Бихте ли моля да ми изпратите подробна информация за този проблем. Каква е вашата langtitle лимит за дължина, и колко дълго чертичка, би трябвало да бъде (на какъв език), за да се прекъсне линията?
    Последната промяна е направена от r.dziadusz; 17-09-11 В 09:26.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

лимит за дължина на заглавието ми е на 85, но аз го увеличи до 100. Така например, ако потребителят добавя заглавие, което е 95 знака, след това след това langtitle тагове ще го изпратим над лимита. Системата пресечена langtitle затварящ таг, което води до нарушаване на оформлението.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Добре бяхме в състояние да възпроизведе този проблем, и сега ние работим върху него
    Последната промяна е направена от r.dziadusz; 20-09-11 В 07:45.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Аз бях в състояние да го възпроизвежда. Това е наистина трудно да се възпроизвеждат и Направих го случайно работи върху нещо друго. Беше трудно, защото това е форум за бъг. vBET използва vBulletin функция vbchop, Които предполагам, за намаляване на низ в съответствие с желаната дължина по-безопасен начин (имайки предвид кодирани знаци). За съжаление Еврофутбол има бъг има и за съобщенията, които са кодирани до безопасна UTF-8 (символи като & # код дава грешни резултати.

Ние изпращаме бъг доклад Еврофутбол (Еврофутбол бъг) и бързо решение е създаден от vBET страна. Така че точно сега vBET открива, ако vbchop вече резултат се върна и разфасовки да е желателен. Също така имаме прости откриване, за да проверите дали писмо, кодирани в формат & #CODE; е в средата и ако да, тогава последната дума е също така намали (само чрез намиране на последно място). Моля, вижте по-долу бързо решение.

Бързо Fix:
    • Отворен / Включва / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Търсене:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Заменя се с:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Това ще бъде включен в следващата версия.
    Последната промяна е направена от vBET; 20-09-11 В 23:00.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, имайте предвид, че предишния пост е редактирани, за да се осигури по-сложни бързо решение на проблема (решаване на въпроса за рязане в средата писмо във формат & # код. Така че, ако вече прилага предишните решение може да обмисли да използва действителната, или просто да се чака за нова версия

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Благодарение Михал - Знаех, че нещо е. Ли бърз корекция сметка за отговорите, както и? Понякога "Re:" я изпрати над лимита.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние не го проверите. Ако вие ще откриете, че проблемът все още съществува в такъв случай, моля, свържете се с нас тук и ние ще се справим с това

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •