Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Някои профил на URL адреси (не-английски) да доведе до профила на Admin

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Някои профил на URL адреси (не-английски) да доведе до профила на Admin

Се сблъсках с този странен проблем на някои профил на URL адреси (не-английски), което води до профила на Admin на моя форум

Имам Еврофутбол 4.1.5 с vbet 4.3 инсталирани заедно с VBSEO 3.6. Аз не съм сигурен защо аз съм се това.

Също така, искам полета на страницата за регистрация, които да бъдат попълнени на английски или поне потребителско име whould е само на английски език, за да се избегнат подобни проблеми. Всякакви идеи за това как се прави това?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, дайте точния URL на страницата на профила, където съществува този въпрос.

Аз не разбирам какво точно искате да правите с регистрация страница. Той е изпълнен от страна на потребителите, а не автоматично ...

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ами, аз имам отговор ABT страницата за регистрация вътре Еврофутбол помощ. Не е голяма работа сега. Исках, потребителски имена, за да се състоят от само английски букви от А до Я и цифрите 0-9. , Че сега.

С това, другите ми проблем е решен. Благодаря все пак.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Голям Насладете се vBET!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •