Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 12

Тема: Моля, проверете нашия форум е ОК?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Arrow Моля, проверете нашия форум е ОК?

Hi .... шеф

1), моля, проверете нашия форум, ОК ли е моя форум (cutimalaysia.my) да се интегрират правилно с vbtranslator след ъпгрейд към новата версия?

2) доставчик на хостинг ми се оплакват, за мен, моята база данни да станат по-големи, след като използвате вашето плъгин. Как да решим този проблем?

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

1. Когато аз не съм за вашия нов форум в момента виждам само празни комуникират. Това е като форум е затворен, но без съобщение ... Моля, потвърдете, че форума е жив и се обърна.
    2. Разбира се, това е - сега имате много повече съдържание в момента. Всеки превод се кешира. Можете да изключите кеш база данни, но не се препоръчва. Благодарение на кеша на вашия преводи са много, много по-бързо.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Thumbs up

Hi шеф
    Моля, проверете отново моят форум

1) това е vbtranslator е напълно функционално в моя форум с някакви съмнения проблем?

2) това е моя форум след ъпгрейд към новата функция версия правилно с други плъгин?

3) URL като този за Форум основните домейн ==> Cutimalaysia.my / форум, без да http:// е ОК? \\

4) Каква информация трябва да постави тук? Форум директория ==>??

5) URL за проследяване извън форума директория. Задам да. Дали е вярно?

P / S: Благодаря за вашето обяснение в бъдеще.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вашият форум не работи в този момент:
    Внимание: require_once (/ Начало / Максимус / public_html / vb_dir.php) [function.require-веднъж]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в / Начало Максимус / / public_html / content.php он-лайн 2

Фатална грешка: require_once () [function.require]: Failed отваряне / Начало / Максимус / public_html / vb_dir.php "(include_path ='.:/ ЮЕсАр / ИЪ / PHP: / ЮЕсАр / местни / ИЪ / PHP") в / у дома "Максимус" / / public_html / content.php на линия 2
    Това НЕ е vBET въпрос - пропуснете изисква vb_dir.php файлове моля да го коригирате.

За вашите въпроси:
    1. Не мога да кажа, когато вашия форум не работи. Мога да го проверите, като цяло, след като се ангажират, че вашият форум работи отново
    2. Ние не поддържаме други плъгини само vBET. Не мога да ви кажа, че други плъгини работят добре: 1. ние не поддържаме други плъгини. 2. Не знам какво сте инсталирали. 3. Не знам всеки възможен плъгин. Ако ще намерите някакъв проблем, свързан с vBET, моля, пишете и ние ще ви помогнем
    3. Не мога да кажа, защото вашият форум не работи. Използване на под-домейни в вашия форум?
    4. Аз не знам, защото вашият форум не работи. Ако използвате форум поддиректория във форума URL тогава ще има форум директория. То е ясно описан в параметър описание.
    5. Аз не знам, защото вашият форум не работи. Искате ли да превежда страници извън директорията на форума? Ако отговорът е "да" гнида трябва да бъде включен, ако не - да го изключите.

PS. Знам, че не е обяснение ви очаква - освен ако аз ще видите форум, аз не мога да ви кажа подробности. Нека да знаят кога ще бъде функционален.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Thumbs up

Haha ... sorry2. Мисля, отстраняване на проблеми вчера

Hi шеф
    Моля, проверете отново моят форум

1) Аз лично виждам само към определен език, че аз изберете да използвате, за да превежда работят, но да стане мъдър, когато кликна на другите раздела, като у дома си в раздела за пример.
    За цялостно vbtranslator ми не работи правилно. Как да решим този голям проблем?

2) Да. Аз използвам cutimalaysia.my / форум, за да сложа форум на Еврофутбол. И vabdvanced cmps като моята начална страница cutimalaysia.

3) За vBET Memory Cache (БЕТА). Кой е на най-добрите & препоръчва? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Благодаря за вашето обяснение в бъдеще.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK. Форумът се работи в момента, но преводи не. Както виждам, преводи връзки са погрешно / форум /, има два пъти ... Така че са грешно настройки.

Мисля, че най-лесният начин ще бъде да PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP. Тогава може да провери на място.

1) Моля PM достъп детайли, ние ще проверим вашата конфигурация.
    2) Все още има нещо нередно във вашата конфигурация, защото превод връзки под знамената са разбити - двойни / форум /
    3) Ние не предполагат някакво конкретно решение - ние не правим реклама на тези кеш технологии. Моля, да намерят най-доброто решение за вас. Имайте в предвид, че някои от тези решения не са само кеш, но също така и предварително компилатори, което прави вашата PHP много по-бързо - за подробности, моля, проверете тези технологии в своите страници или форуми, посветени на PHP

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за достъп детайли.

Въпросът със счупени връзки е така, защото на вашите грешната конфигурация. За параметър Форум директория, (Без интервали)
    HTTP: / / cutimalaysia .my / форум
    Когато е ясно описани:
    Ако вашия форум не е свързан към домейн, но то е в някаква директория, която е включена в URL, тогава вие трябва да го зададете тук. Комплект с '/' в началото и без "/" в края, т.е. "/ Форум"
    Можете дори да има ясен пример ... Така че, моля, има съответната стойност за вашия форум / Форум

Също така - защо да настроите стойност за Форум основните домейн? Използване на под-домейни в вашия форум? Ако да - моля да ми даде поне един пример за под-домейни, използвани за вашия нов форум. Ако не, то моля чиста стойност за този параметър. Това е ясно описани:
    Задайте го само ако използват поддомейни във вашия форум.
    Също така - не задавате подходящи vBET правила в .htaccess файла в директорията си форум. Това е необходимо, ако искате да използвате SEO връзки. Тук ще намерите точните инструкции за това: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Също така - когато форум на превод ще бъде вече работи (първо да го проверите преди да отидете на следващите стъпки), което трябва да направите още 2 неща:
    1. Интегриране на vBSEO да има преведени връзки (вж. ReadMe.html в vBET пакет за инструкции)
    2. Оставете да превежда страници извън форума директория (главната ви страница е навън и, защото това не е форум, то се нуждае от специални интеграция) - тук ще намерите инструкции как да го направите: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Малко не сте направили необходимите стъпки. Моля, обърнете внимание, че ние ще ви дава отговори тук за безплатно - така че можете да го направите сами напълно безплатно. Все пак, ако смятате, че това не е вашия район, можете да ни плати $ 30 за интеграция: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Ако искате да го направите сами - всички инструкции са предвидени, моля само на лопатар точно дадените инструкции. Също така моля, нека се знае кога ще завърши и описват резултатите.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Какъв е напредъкът? Имате ли нужда от други съвети?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Изпратете ч. и електронна поща - все още чака отговор. Вашите решения са вече описани - моля лопатар тези и да даде отговор за резултатите.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вие все още имате вашата конфигурация се разби и ние все още не получи отговор от вас. Аз просто ви изпрати съобщение от вашия форум. Ние наистина искаме да ви помогнем

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •