Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 6 FirstПърви 12345 ... ПоследенLast
Резултати 21 за 30 на 56

Тема: Google Translate API изключване или ще бъде платена? Няма значение - vBET поддържа и други APIs

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Това е добра новина - поне има все още ще бъде има начин да има толкова много преводи. Да се надяваме, цената ще бъде подходяща ... Така или иначе ние ще се разследване за други решения, тъй като това е повече клюки от новини.

Благодаря за всяка информация, която ви дават Ако някой има нещо да добавите - дори какво мислите за актуалната ситуация - просто напишете.
    Аз не мисля, че трябва да бъде проблем, Google продукти, които не са предназначени за милионери.

Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Михал,

Съжалявам за забавена реакция - Бях на почивка миналата седмица.

Аз изглежда да запомните, че WP-робот autotranslates или Google, Yahoo или bablefish (налични опции в конфигурационния), така да погледнем в изпълнението им половинка.

най-добри пожелания

Мартин

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодарение - Аз ще разследва това. Точно сега имаме "нова надежда" - Google се твърди, че API превод не ще бъдат затворени, само промени на платен един. Това е важно, защото няма друг API дава толкова много езици. Все пак ние ще проучи други възможности, защото сега има никакви детайли за новата стратегия на Google.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Би било чудесно, ако VBET все още може да да използва API на Google, заедно с възможността да се използва вторичен безплатно преводач, ако е необходимо. За мен платена Google API ще си струва.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както написах, ние ще проверим и други възможности. Винаги можете да използвате Google за някои преводи, които не са подкрепени от други хора и услуги, където можеш да я имаш за безплатно. Това е мястото, където ние ще отидем.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Следваща идея как да се справят с допълнителен превод API е да добавите прост параметър, където можете да решите искате да имат всичко, преведени от Google, или от други API, където е възможно.

Такова решение все още ще ви позволи да използвате всички езици и по-ниски разходи (Google Translation API ще бъде платена). Също така конфигурация ще бъде тривиално - просто един параметър. А за тези, които биха искали да избират специфични преводачески услуги (когато някои преводът ще има повече от 2 варианта) ние ще трябва просто PHP масив с картографиране превод доставчик. Там, където ще бъде възможно да се използва повече от 1 доставчик, различен от Google, ще обърнете внимание, че това в коментар на PHP. Така че можете да отворите конфигурационния файл, там ще видите това, което трябва да бъде преведен от Google (без други доставчици за такъв език), както и какви ще бъдат преведени от друг доставчик - кой и какво друго подкрепя специфични превод. Просто за всеки език ще има карта, при която или ключови ще бъде код на език и стойността ще бъде доставчик.

Кой не се интересува за подробности, просто искам да има по-евтино преводи - просто включване на една опция. Кой иска подробности и да направи подробен избор, просто се променя един низ към друг в съответната таблица PHP.

Това е идея как да добавите поддръжка за други превод APIs.

Всички коментари оценявам

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    MS има един, както и: Microsoft ® Translator Инструменти
    Това изглежда като голяма алтернатива. Както виждам, има 35 поддържани езици. И изглежда, за да бъде всичко за всички превод. Ще трябва да се вгледаме и в Условия за ползване.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    Михал,

Съжалявам за забавена реакция - Бях на почивка миналата седмица.

Аз изглежда да запомните, че WP-робот autotranslates или Google, Yahoo или bablefish (налични опции в конфигурационния), така да погледнем в изпълнението им половинка.

най-добри пожелания

Мартин
    Да, аз намерих информация, че WP-робот може да използвате Yahoo bablefish (това е един разтвор) за преводи. Бележка за това в моето работно място за този въпрос и аз ще се разследват по-. Ако имате някаква допълнителна информация в тази област, моля посочете тук или чрез PM. Благодаря

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    Би било чудесно, ако VBET все още може да да използва API на Google, заедно с възможността да се използва вторичен безплатно преводач, ако е необходимо. За мен платена Google API ще си струва.
    Моля, вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    Това изглежда да е голяма алтернатива. Все пак ние трябва да проверите лиценз детайли. Тя е безплатна, но има някои допълнителни бележка за това се свържете с тях, така че ние ще направи контакт и да се изясни, ще бъде възможно да използвате Microsoft API за безплатно с vBET адаптер слой.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние трябва само да изпратите писмо с няколко въпроса към мейл адреса, посочен от "Майкрософт" на Microsoft за преводи API страница. Проверихме лиценз и е установено, няма ограничения, но ние искаме да бъде, че е търсил в точното място и да не пропусна нещо. Така че в този момент ние сме чакат за изясняване ще бъде законно да се използва Microsoft API за преводи в vBET.

Ние ще ви държим информирани

Страницата 3 на 6 FirstПърви 12345 ... ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •